VALİ ÜNLÜ’DEN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI

Tarih : 2018-07-14 / Kategori : Genel Haber

VALİ ÜNLÜ’DEN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI

         15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fethullahçı Terör Örgütünce(FETÖ/PDY) Milli irademize ve ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı hain bir darbe girişiminde bulunulmuştur.
           Türk Milletini hedef alan FETÖ/PDY terör örgütünün hain kalkışmasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine canlarını hiçe sayaraksokaklara ve caddelere akın eden Aziz Milletimiz, verdiği bu muazzam sınav ile bütün dünya tarafından gıpta ile izlenmiştir.

15 Temmuz darbe girişiminin seyrini değiştiren ve darbeye karşı direnişin temsili haline gelen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir, ilk pusu ve ilk çatışmada 15 Temmuz gecesinin ilk şehidi olan hemşehrimizAstsubay Kıdemli Başçavuş Bülent Aydın, savaş uçaklarının bombardımanı sonucunda ağır yaralanıp, verdiği 16 günlük hayat mücadelesi sonucunda şehadete ulaşan hemşehrimizBaşkomiserBülent Yurtseven ve meydanlara doluşan milletimiz asil, dirayetli ve vakur bir tutum sergileyerek hainleri büyük bir hezimete uğratmıştır.
Unutulmamalıdır ki Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine, beraberliğine ve huzuruna yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; vatanın ve milletin bekası için, nazlı bayrağımızın sonsuza kadar dalgalanması için iman dolu göğüslerini, tanklara, toplara, silahlara siper ederek şehit düşen 249 kahramanımız başta olmak üzere tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, hainlere karşı direniş gösterirken gazilik onuruna erişen kahramanlarımıza ise şükran ve minnetlerimi sunuyorum.
Enver Ünlü
    Vali

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.