İŞ-KUR’a Eleman Alımıyla İlgili Soruşturma Açıldı

Tarih : 2018-07-19 / Kategori : Gündem

İŞ-KUR’a Eleman Alımıyla İlgili Soruşturma Açıldı

             Iğdır Valisi Enver Ünlü, İŞ-KUR’a alınan 1000 kişiyle ilgili usulsüzlük var gerekçesiyle soruşturma başlattı. 

          Geçtiğimiz hafta İŞ-KUR tarafından 1000 kişi çeşitli kurumlarda çalıştırılmak üzere işe alınmıştı. Bu kişilerin alımının tamamlanmasıyla birlikte, itirazlar, dedikodular ayyuka çıkmaya başladı. Şube müdürlerinin eşleri, memurların eşleri İŞ-KUR’dan işe yerleştirildi söylentileri sosyal medyada konu edilince, Iğdır Valisi devreye girdi ve İŞ-KUR’a soruşturma başlattı. 
 
          Soruşturma neticesinde hangi müdürün, memurun, varlıklı kişinin eşi ve çocukları İŞ-KUR’dan işe alınmış ortaya çıkarılacaktır. 
 
         Daha önce de farklı bir iddia tarafımızdan kaleme alınmış, İŞKUR’dan işe girenlerin aldıkları maaşları işe girmelerine yardımcı olanlar tarafından  yarıya bölünüyor demiştik. Bu iddiayla alakalı  bir incelemenin yapılıp yapılmadığı merak konusu olarak bir tarafta duruyor.
 
          Yoksa bu kişilerin siyasi nüfuslarımı soruşturmanın açılmasına engel teşkil ediyor? 

Facebook Beğenenler

  1. suna 2018-07-19 23:21:57

    evet aynen öyle müdürlerin eşleri bir tek valinin eşi yok aralarında yazık günah .bu garibanlar ne olacak teşekkür ederim Sayın valim bu konuya ilgilendiğiniz için.saygılar..

  2. Aras 2018-07-19 23:26:18

    Evet doğru memur akrabası olan siyasi yakını olan herkese iş kur da işe başlatılıyor okadar ihtiyaç sahibi varken ihtiyacı olmayan bi sürü şahıs iş kurda ismi çıkıyor çalışmadan maaş alıyorlar böyle adaletsizlik olmaz olmamali

  3. Ali karasu 2018-07-20 00:47:33

    ALLAH c.c gizli ve aşikar her şeyi bilir ve görür. Mazlumun hakkını yemek zor durumda kalanın kazancını bölmek ne demektir.ALLAH bunu yapanların evlatlarından ailesinden çıkarsın.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.