DİLUCU ŞEHİTLERİ ÇOCUK OKUMA SALONU AÇILDI

Tarih : 2018-07-21 / Kategori : Genel Haber

DİLUCU ŞEHİTLERİ ÇOCUK OKUMA SALONU AÇILDI

           Iğdır Kültür Merkezinde, Dilucu Şehitleri Çocuk Okuma Salonu açıldı.
           Iğdır Valiliği ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin katkılarıyla atıl durumdan kurtarılarak düzenlenen ve yetişkinlerle çocuklar için iki ayrı bölümden oluşan okuma salonunun açılış törenine Vali Enver Ünlü, İl Emniyet Müdürü Melih Ekici, İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı, kurum müdürleri, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

 

         Açılış kurdelesinin kesilmesiyle okuma salonunda bir süre incelemelerde bulunan Vali Ünlü; ''Öncelikle 2015 yılında gerçekleştirilen hain saldıra da şehadete ulaşan Dilucu Sınır Kapısında görevli 13 şehit polisimizi bir kez daha rahmet ve minnet duyguları ile yad ediyorum. Okuma salonumuz toplumun her kesimine hitap edebilecek düzeyde fakat eser sayısı bakımından kütüphanemizi daha çok zenginleştirmemiz gerekiyor. 
        Eminim ki Iğdırlı hemşehrilerimiz desteklerini esirgemeyecektir. Ben herkesi okuma salonumuza kitap bağışlamak ve aileleriyle birlikte buradaki imkanlardan faydalanmak üzere Kültür Merkezine bekliyorum. Bilgi çağını yaşadığımız günümüzde bir kelimenin önemi bile her geçen gün daha da artmaktadır. 
          Bizlerde okuma salonlarımızda, kıraathanelerimizde ve kütüphanelerimizde hizmete sunulan kaynakların sayısı arttırarak öğrencilerimize, gençlerimize ve vatandaşlarımıza daha hızlı ve verimli bir öğrenme süreci sağlamak istiyoruz.'' dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.