Rektör Alma’dan Ağrı Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Tarih : 2018-08-07 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma’dan Ağrı Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan’a iade-i ziyarette bulundu.

 

         Çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Ağrı’da Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Rektör Alma, Başkan Alaettin Aslan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette, insanların doğru ve kaliteli bilgilendirilmesi adına basın mensuplarının görevlerini yerine getirirken gösterdikleri mesleki duyarlılığın önemli olduğuna dikkat çeken Rektör Alma, güçlü bir basın ve medyanın vatandaşlar ile yöneticiler arasında bir köprü olduğunu belirtti. Öte yandan Iğdır Üniversitesinin yapmış olduğu faaliyetler hakkında çeşitli bilgilendirmeler yapan Rektör Alma; üniversitemizde yeni açılan bölümlerle öğrenci sayısını arttırmayı hedeflediklerini ve bu sayede bilim odaklı bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.
           Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan ise Rektör Alma’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, insanların doğru ve kaliteli haber alma hakkını sağlamak için cemiyet olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Ayrıca Iğdır Üniversitesindeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve üniversitelerin bilime ışık tuttuğunu dile getiren Cemiyet Başkanı Aslan, Rektör Alma’ya görevinde başarılar diledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası