Genç İş İnsanı Volkan Demirel’e Nezaket Ziyareti

Tarih : 2018-08-15 / Kategori : Genel Haber

Genç İş İnsanı Volkan Demirel’e Nezaket Ziyareti

Ekonomik krizin başgösterdiği bu günlerede esnafımız sıkıntılı süreçler yaşamakta ve ABD’nin ekonomik saldırısına karşı pozisyon almaya çalışmaktadır. 

 

           Genç iş insanlarımızdan New Holland traktörleri bayi ve petrol işletmecisi Volkan Demirel’i iş yerinde ziyaret ettiğimizde şöyle dedi: “Kriz elbette ki hepimizi etkilemiştir. Ama hükümetimize, devletimize olan sorumluluğumuzu yerine getirecek, Çanakkale ruhu ile, 15 Temmuz ruhu ile bu ekonomik savaştan galip çıkacağız. Belki para kazanmayacağız ama, onurlu bir yaşamımız olacaktır. Esnaf arkadaşlarım, iş insanlarımız fedakarlık yapmalı, bu yaşanan süreci fırsata çevirmemelidirler. Allah’ın izniyle tez zamanda bunuda atlatacağız.” Dedi. 
            İş insanı Volkan Demirel’i makamında ziyaret eden Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ta: “Sizler gibi inançlı iş insanlarımız olduğu sürece, üstesinden gelinmeyecek hiçbir sorun yoktur. Bizler Bu günlere gelinceye kadar birçok badireler atlatmış, bu ülkeyi sağlam temeller üzerine inşa etmişizdir. Allah’ın izniyle dimdik ayakta duracağız.” Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.