IĞDIR TİCARET BORSASINDAN ABD’YE TEPKİ,

Tarih : 2018-08-17 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR TİCARET BORSASINDAN ABD’YE TEPKİ,

          Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı Serhat KUMTEPE devletin yanında olduklarını, Türkiye devletinin güçlü bir ülke olduğunu ifade etti. İş dünyası olarak üretime, yatırıma, istihdama ve ihracata devam etmemiz büyük önem arz etmektedir.
          Mevcut durumun Türkiye’ye karşı yapılmış ciddi bir olumsuz finansal kalkışma olduğunu ifade ederek “Üretimden, verimlilikten asla taviz vermeden bu olumsuzluğu ortadan kaldıracak çaba içinde olmalıyız.

 

           Bizler gerek iş dünyasında gerekse sivil toplum yöneticileri olarak bu hassasiyette dün olduğu gibi bugün de, yarın da aynı hassasiyet içinde olacağız. Türk Milleti tarihine baktığınızda bu tür olaylarla karşılaşmış olduğunu, sonucunda da hepsinden de daha güçlü çıktığını görürsünüz. Yeni ekonomi modelinde kamu tasarruf tedbirleri, sürdürülebilir büyüme, finansal istikrar ve yapısal dönüşüme odaklanılmış olmasını daha güçlü bir Türkiye hedefimiz açısından olumlu buluyor ve iş dünyası olarak destekliyoruz” dedi.
            Biz temelleri sağlam güçlü bir ülkeyiz. Dolarları bozdurarak TL ‘ ye çevirelim TL Türk Liramıza sahip çıkalım. Dış kaynaklı ekonomi saldırılarını kabul etmeyeceğiz. Teröre boyun eğmediğimiz gibi ekonomik teröre de boyun eğmeyeceğiz. Hep birlikte, el ele verirsek ülkemiz büyük atılımlar gerçekleştirecek, dünyanın en büyük ekonomileri arasında girme hedefimize doğru ilerlemeye devam edeceğiz dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.