VALİ ENVER ÜNLÜ’NÜN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Tarih : 2018-08-18 / Kategori : Duyurular

VALİ  ENVER ÜNLÜ’NÜN KURBAN BAYRAMI MESAJI

           Değerli Iğdırlılar; Ülkemizde huzurun, milli birlik ve beraberliğin, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın heyecanı içerisindeyiz.
           Bayramlar; kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerimizin güç kazandığı özel günlerdir.
           Hoşgörü ve dostluk duygularının yoğun olarak yaşandığı bu bayram günlerinde bayrama buruk giren şehit ailelerini, gazilerimizi, kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı ve hastaları ziyaret ederek bayram sevincini onlarla da paylaşmalı ve yanlarında olduklarımızı hissettirmeliyiz.

 

İnanıyorum ki, bu bayramda da bu ruhu gösterecek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; Vatanımız uğrunda canlarını hiçe sayarak şehitlik mertebesine ulaşan ve bu güzel topraklarda nice bayram sevinçlerinin yaşanmasına vesile olan Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm Iğdırlı vatandaşlarımızın ve bayram süresince görevi başında olan çalışanlarımızın Kurban Bayramı’nı kutlar, Bayramın Ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ederim.
Enver Ünlü
      Vali

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.