HATALI SÜRÜCÜYE KIRMIZI DÜDÜK!

Tarih : 2018-08-20 / Kategori : Genel Haber

HATALI SÜRÜCÜYE KIRMIZI DÜDÜK!

        İçişleri Bakanlığı tarafından Kurban Bayramı’nda meydana gelebilecek trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla,“Bu Bayramda Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük” sloganıyla düzenlenen kampanya Iğdır’da başlatıldı.

 

            Valilik önünde sürücülerle bir araya gelen Vali Enver Ünlü ve İl Emniyet Müdürü Melih Ekici çocuklara kampanyanın sloganının yazılı olduğu tişört, şapka, kırmızı düdük ve oyuncak dağıttı.
             Çocuklarımızdan içinde seyahat ettikleri araç sürücülerinin kurallara uymamaları halinde kırmızı düdüğü çalarak onları uyarmalarını isteyen Vali Ünlü; ‘’Bu bayramda İnşallah kimse yollarda kaza yapmayacak. İnsanların torunlarını beklerken acıya ve göz yaşına boğulmasını istemiyoruz. Bakanlığımız bu konuda hassas davranarak sürücülerimizi temelden bilinçlendirmek ve çocuklarımızın da bize destek olması için bu yıl ‘“Bu Bayramda Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük” kampanyasını başlattı. Dolayısıyla çocuklarımıza bu konuyla ilgili trafik denetlemeleri konusunda bize destek olmalarını rica ediyoruz. Onlar bu fahri görevlerini yerine getirecek, anne ve babalarını, yakınları hatalı gördüğünde uyaracak, kırmızı düdüğü çalarak gereken hatırlatmayı yapacak. Milli bir seferberlik şeklinde farkındalık yaratmak ve trafik kazaları yaşanılan acılara SON vermek için bu projeyi çok önemsiyoruz.’’ dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.