Belediye Başkanı Murat Yikit’ten Nezaket Ziyareti

Tarih : 2018-09-13 / Kategori : Genel Haber

Belediye Başkanı Murat Yikit’ten Nezaket Ziyareti

        Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yikit ile Şıktaş bir süre belediyenin çalışmaları hakkında sohbet ettiler.

 

            Yeşil Iğdır Gazetesinin kurucularından H. Rıza Şıktaş’ın vefatı sebebiyle başsağlığı da dileyen Belediye Başkanı Murat Yikit şöyle dedi: “Siyasi fikirler hizmete yansıtılamaz. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmete odaklı çalışmaktayız. Mutlaka hatalarımız olmuştur. Ama hata yapmamaya özen göstererek şehrimizi bir bütün kabul etmiş ve her bölgesine hizmet akışımızı sürdürmüşüzdür. Dediğim gibi yaptığımız çalışmaları beğenip destekleyenlerde olmuştur, demokratik hakkını kullanıp beğenmeyenlerde olmuştur. Hiçbir öneriye kapalı değiliz. Makul talepler ve öneriler mutlaka tarafımızdan değerlendirilmekte, şehrimizin huzurlu, güzel ve temiz olabilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya çalışmaktayız. Hatırlarsanız geçtiğimiz yıllarda yazdığınız bir makalede hayal ettiğiniz şehri yazmıştınız. Bizde halkımızın hayal ettiği kenti yaratmak için imkanlarımız ölçüsünde çalışıyoruz. Geldiğimiz nokta küçümsenmeyecek düzeydedir. Ben görevimi severek yapıyorum. Severek yaptığım için de başarılı olduğumuza inanıyorum. Geçtiğimiz ay kayısı festivali yaptık, çok yoğun bir katılım oldu, il dışındaki hemşerilerimiz aşırı ilgi gösterdiler. Iğdır’ın tanıtımı için bu tarz etkinliklerimiz aralıksız devam edecektir. Yol, kaldırım, altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ettirilmektedir. Park alanlarına ağırlık veriyoruz. Temizliğin daha iyi yapılması için temizlik işçisi ve personel kadrosu talep ettik ama henüz yanıt alamadık, ama kendi imkanlarımızla ve kısmi iş kur elemanları ile sorunu çözmeye çalışıyoruz.” Dedi.
         Yeşil Iğdır Gazetesi genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi: “Iğdır’da belediye başkanlığı yapmak çokta kolay değildir. Geniş bir yerleşim alanına sahip olan Iğdır, dağınık olduğu kadar hizmete de açtır. Iğdır belediyesinin bu güne kadar yapmış olduğu başarılı hizmetler elbette ki göz ardı edilemez. Siz bir belediye başkanı olarak hem dengeleri korudunuz, hem hizmet ettiniz. Bu hassas dengeyi bu güne kara başarılı bir şekilde yürüttüğünüzü söylemek mümkündür.  Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.” Dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası