ADEM SAFA'DAN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Tarih : 2018-09-19 / Kategori : Genel Haber

ADEM SAFA'DAN 19 EYLÜL  GAZİLER GÜNÜ MESAJI

          Gazilik, Milletimizin bağımsızlığı ile kutsal değerleri uğrunda mücadele eden ve bu konuda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan kahraman vatan evlatlarının hak ettiği müstesna bir derecedir.

 

Tarih boyunca ülkemizin bütünlüğüne, bağımsızlığımıza ve birlikte yaşama irademize kast eden düşmanlar karşılarında daima 'Ölürsem şehit, kalırsam gazi' anlayışı ile dimdik duran sağlam bir milli iradeyi bulmuşlardır.
Şehitler ve gazilerimiz kahramanlığın, cesaretin ve fedakârlığın sembolleri olarak Türk milletine mal olmuş, gönüllerimizde taht kurmuşlardır. Onlar, milletimizin ortak hatırasına emanet edilmiş aziz varlıklarımızdır. Türk milleti şehitlerini, gazilerini ve onların ailelerini hiçbir zaman unutmamış; gönlünde daima özel bir yere koymuştur. 
Bizler gazilerimizden ve şehitlerimizden aldığımız manevi güçle, içinde bulunduğumuz şartlar ne olursa olsun, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan saldırılara asla fırsat vermeyecek, bu uğurda, bütün inanç ve kararlılığımızla vatanımızın bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğimizi korumaya devam edeceğiz.
Aziz vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda etmiş şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyor, Gazilik mertebesi ile şereflenmiş bütün gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası