Iğdır Ticaret Borsasından ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı

Tarih : 2018-09-19 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Ticaret Borsasından ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı

         Iğdır Ticaret Borsası (ITB) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ile her yıl geleneksel olarak dağıtımı gerçekleştirilen eğitim yardımı bu yılda devam ediyor. 

 

          Iğdır Ticaret Borsası tarafından tedarik edilen 800 adet bot ve okul çantası  ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımı başlatılıdı.
         Iğdır Ticaret Borsası Başkanı  Serhat KUMTEPE  “Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin tespiti ve yardımların ulaştırılması konusunda titiz bir çalışma yaparak 800 öğrencimize bot ve okul çantası hediye edeceğiz.  Bizim siz sevgili öğrencilerimizden tek isteğimiz derslerinize çok çalışmanız ve hayalini kurduğunuz tüm başarılara ulaşmanızdır.      Türkiye’yi, büyük ve güçlü bir ülke olarak yarınlara taşıyacak olan genç nesiller sizlersiniz. Bu nedenle gerek okul içerisinde, gerekse de okul dışında sevgi, saygı ve kardeşlik olgusu içerisinde hareket ederek, vatanınıza, milletinize faydalı bireyler olmak için çaba sarf edin.
Bu önemli katkılarından dolayı başta TOBB Başkanı Sayı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ na değerli Yönetim Kurulu Üyelerine ‘ ne ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleceğimizi temsil eden kıymetli öğrencilerimize böyle bir yardımda bulunabilmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Not: ( İhtiyaç sahibi öğrencilerin öğrenci belgeleri ile Borsamıza müracaat etmeleri gerekmektedir.) 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.