Iğdır İl Müftülüğünden Anlamlı Ziyaretler

Tarih : 2018-09-22 / Kategori : Genel Haber

Iğdır İl Müftülüğünden Anlamlı Ziyaretler

        2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla Iğdır genelinde tüm okullarda olduğu gibi İmam-Hatip Liseleri ve Ortaokullarında da güzel bir heyecan yaşandı. 
          Iğdır İl Müftüsü Mustafa TEKİN, Müftü Yardımcımız Muzaffer MARANGOZOĞLU ile birlikte, dönem başında öğrencilerin heyecanlarına ortak olmak, moral ve motivasyonlarına katkı sağlamak üzere Iğdır merkeze bağlı imam-hatip liseleri ve ortaokullarına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

          Öğrencilerle bir araya gelerek kısa bir konuşma yapan Müftü TEKİN, “Öncelikle bütün okullarımızın idare kadrosuna, öğretmenlerimize ve çalışanlarına kolaylıklar ve muvaffakiyetler 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla Iğdır genelinde tüm okullarda olduğu gibi İmam-Hatip Liseleri ve Ortaokullarında da güzel bir heyecan yaşandı. 
         Iğdır İl Müftüsü Mustafa TEKİN, Müftü Yardımcısı Muzaffer MARANGOZOĞLU ile birlikte, dönem başında öğrencilerin heyecanlarına ortak olmak, moral ve motivasyonlarına katkı sağlamak üzere Iğdır merkeze bağlı imam-hatip liseleri ve ortaokullarına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
           Öğrencilerle bir araya gelerek kısa bir konuşma yapan Müftü TEKİN, “Öncelikle bütün okullarımızın idare kadrosuna, öğretmenlerimize ve çalışanlarına kolaylıklar ve muvaffakiyetler diliyorum. İmam-hatip okullarını tercih etmenizden dolayı da sizi ve ailelerinizi kutluyorum. Çünkü imam-hatipler diğer okullara nazaran daha zengin ve kapsamlı bir eğitim müfredatı içermektedir. Bu güzel mekanlarda bir taraftan Arapça öğrenirken diğer taraftan İngilizce öğrenebilirsiniz. Bu iki dil, şuanda dünya üzerinde en fazla kullanılan dillerdir. Burada hem bedeninizi hem ruhunuzu eğitmiş olacaksınız. Adeta çift kanatlı kuş misali her alanda kendinizi geliştirecek, bu güzel vatanın geleceğinde, gelişiminde, kalkınmasında ve ilerlemesinde söz sahibi olacaksınız. Bu temennilerle yeni eğitim öğretim yılınızı kutlar, hepinize başarılar dilerim” dedi.
     Bu anlamlı ziyaretten memnun oldukları gözlenen öğrencilere, İl Müftüsü Mustafa TEKİN tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından toplam 530 adet Kur’an-ı Kerim hediye edildi.
          İmam-hatip okullarını tercih etmenizden dolayı da sizi ve ailelerinizi kutluyorum. Çünkü imam-hatipler diğer okullara nazaran daha zengin ve kapsamlı bir eğitim müfredatı içermektedir. Bu güzel mekanlarda bir taraftan Arapça öğrenirken diğer taraftan İngilizce öğrenebilirsiniz. Bu iki dil, şuanda dünya üzerinde en fazla kullanılan dillerdir. Burada hem bedeninizi hem ruhunuzu eğitmiş olacaksınız. Adeta çift kanatlı kuş misali her alanda kendinizi geliştirecek, bu güzel vatanın geleceğinde, gelişiminde, kalkınmasında ve ilerlemesinde söz sahibi olacaksınız. Bu temennilerle yeni eğitim öğretim yılınızı kutlar, hepinize başarılar dilerim” dedi.
          Bu anlamlı ziyaretten memnun oldukları gözlenen öğrencilere, İl Müftüsü Mustafa TEKİN tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından toplam 530 adet Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.