MEHMET ÖZTÜRK AFAD-SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA SEÇİLDİ

Tarih : 2018-09-25 / Kategori : Genel Haber

MEHMET ÖZTÜRK AFAD-SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA SEÇİLDİ

          Muş Öğretmenevinde düzenlenen kongrede mevcut Başkan Ayhan ÇELİK tek aday gösterilerek yeniden güven tazeledi. Oylamada Başkan Yardımcılığına Süleyman POLAT, Murat ALDAĞ, Doğan SARIÇAYIR, Mehmet ÖZTÜRK ve Güray KARAKAYA seçildi.

 

        Kongrenin ardından açıklamalarda bulunan AFAD-SEN Genel Başkanı Ayhan ÇELİK, Sendikanın kuruluş amacının üyelerin ekonomik ve özlük haklarını koruyup geliştirmek olduğunu söyledi. AFAD ailesi olarak çalışanların sorunlarını çözüme kavuşturmak adına bir çatı altında toplandıklarını kaydeden Çelik, “Amacımız AFAD çalışanları adına özellikle yerel yönetimler bünyesinde olduğumuz 2014 sonrası yapılan kanun değişikliği ile yaşanmış olan sıkıntıların çözümüne yönelik çalışmalar yapmak ve yeni kazanımlar elde etmek amacıyla yolumuza devam ediyoruz. AFAD-SEN gücünü ve meşruiyetini üyesinden alan bir sendika olmaya devam edecektir. Üyesinin iradesinin üzerine ipotek koyan değil, ortak akılla irade geliştiren bir sendika olacaktır” dedi. Bu duygu ve düşüncelerle 2. olağan genel kurulumuz AFAD çalışanlarına ve milletimize hayırlı uğurlu olsun “sözlerini ekledikten sonra oylama yapılarak oylama sonucunda Başkan Yardımcılığına Süleyman Polat, Murat Aldağ, Doğan Sarıçayır, Güray Karakaya ve Iğdır İl AFAD-SEN Başkanı Mehmet Öztürk seçildi.
         Iğdır İl AFAD-SEN Başkanı yeni görevi olan Genel Başkan Yardımcılığına gelmesi sonucunda Genel Başkan Yardımcısı Mehmet ÖZTÜRK şunları kayıt etti :“AFAD SEN İş takibi değil, hak takibi yapan bir sendika olacaktır. Kendini hakkın ve hukukun yanında konumlandırıp, her üyesini ayrımsız bir şekilde kucaklayan ve savunan bir sendika olacaktır. Sözlerine devam eden Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk Amacımız AFAD çalışanları adına özellikle yerel yönetimler bünyesinde olduğumuz 2014 sonrası yapılan kanun değişikliği ile yaşanmış olan sıkıntıların çözümüne yönelik çalışmalar yapmak ve yeni kazanımlar elde etmek amacıyla yolumuza devam ediyoruz ve bu duygu ve düşüncelerle 2. olağan genel kurulumuz AFAD çalışanlarına ve milletimize hayırlı uğurlu olsun “dedi. Bizde yeni görevinde başarılar dileriz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası