Şampiyonlar Ödüllerini Aldılar

Tarih : 2007-12-01 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğünce 2006-2007 öğretim yılında düzenlenen okullar arası spor müsabakalarında ilk üçe girerek derece yapan okullar ödüllerini aldılar. Halk eğitim merkezi salonunda düzenlenen törenle satranç, masa tenisi, futbol, kros, voleybol, dallarında ilk üçe giren ilköğretim ve lise müdürlerine ve öğrencilere kupa ve madalyaları Iğdır Vali vekili Tuğba İnan, milli eğitim müdürü Selahattin Şimşek, şube müdürleri Kurban Akış, Cemil Taşkın, İnönü ilköğretim okulu müdürü Murat Aydoğdu, Kız meslek lisesi müdürü Aysel Şaban tarafından verildi.

Vali vekili Tuğba İnan, "Bütün öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Geleceğin sporcuları okullarda başlayan bu tür etkinliklerle ortaya çıkmaktadır. Derece yapan okullardaki öğrencilerle ilgilenilip bölgesel ve Türkiye geneli yarışmalara göndermeliyiz" dedi.

En çok kupa ve madalyayı İlköğretimlerde İnönü ve Ziya Gökalp ilköğretim okulu, Liselerde Iğdır Lisesi ile Mev Anadolu Lisesi aldı.

Spordan sorumlu Iğdır Milli eğitim müdür yardımcısı Ziya Zakir Acar, "2006 -2007 öğretim yılında yapılan okullar arası musabakada dereceye girenlere güzel bir tören düzenleyerek ödüllerini verdik. 2007-2008 öğretim yılı için sportif çalışmalar başladı" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.