GÖKHANI BİRİNCİ YAPALIM

Tarih : 2007-12-02 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır’ın yetiştirdiği değerli gencimiz, Iğdır ismini Türkiye gündemine taşıyan ve tanıtan, Star TV Popstar Alaturka yarışma proğramının yıldız şarkıcısı Gökhan’ı birinci yapmalıyız... Yapmamız  Gereken, Pazar Günü  Star TV’yi Akşam  Saat  8’de izlemek veya izleyemezsek de Saat 8’den sonra  Tüm cep telefonlarından 107  yazıp, 3004’e göndermektir.     Star tv Popstar Alaturka şarkı yarışmasında  gösterdiği performansla  izleyicilerin beyenisini kazanan 107 Gökhan Erol, sahada, bir numara, ama masa başında maalesef ki, üçüncü olmaktadır.
   

Kaç haftadır üst üste üçüncü olan  Gökhan Erol, sahnede seslendirdiği şarkılarla  alkışları toplasada, mesaj yönünden yeterli olmadığı için üçüncü kalmaktadır.
    Iğdır halkı Gökhan’ı sahipleniyor.  Ama bu yeterli değil. Son haftalarda desteğimizi artırmalı, Gökhan’ı mutlaka bi rinci yapmalıyız.  Gökhan’ın sahnede olduğu gibi skor’da da birinci olmasını sağlamalıyız.
    Gökhan’ı birinci yapmak çok zor değil. Her birimiz Gökhan için, Iğdır için, bir gencimiz için yarışma başladığında 10 mesaj atsak, Gökhan’ın kazanmaması için hiçbir sebep yoktur.
    Ben inanıyorum ki bu hafta  şeytanın bacağını kıracağız  ve Gökhan bu haftayla birlikte finale kadar birinciliği devam ettirecektir.
    Yeşil Iğdır Gazetesi  Gökhan’ın birinciliği için bu çabayı sarfetmiyor, Iğdır’ın birinciliği için bu çabayı sarfediyor. Gökhan Iğdır ismini sahnede dile getirdiğinde tüm Iğdırlıların göğsü kabarmakta, memleketlerinin ismini duymanın mutluluğunu yaşamaktadırlar.
    Bu sebepten ötürü Gökhan’ın kazanması Iğdır’ın kazanımı olarak algılanmaktadır. El birliği, gönül birliği etmeli, şarkıcımız, kendi evladımız Gökhan’ın kazanmasını sağlamalıyız...
    107 yazıp 3004’e göndermemiz dileğiyle...

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.