AKP'den Seçim Stardı

Tarih : 2007-12-03 / Kategori : Genel Haber

    Ak Parti İl başkanlığında partililerle bir araya gelen Iğdır, Ağrı, Ardahan, Kars, Erzurum, Bingöl'den sorumlu bölge koordinatörü AKP Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, bütün partilileri önümüzdeki yerel seçimlere şimdiden çalışmaları yönünde uyararak “Iğdır ilinde bulunan bütün belediyelikleri partimiz almalıdır " dedi.
 

 Ak Parti İl Başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Belediye Başkanları İl genel meclis üyesi ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı İbrahim Akkuş, Iğdır'ın sorunlarını anlatarak “acil olarak yapılması gereken konuların başında hava alanı, doğal gaz, Ünlendi barajı ve Ağrı dağının tu rizme açılması, üniversitenin açılması olduğunu vurgulayarak bunlar gerçekleştiği anda Iğdır'daki bütün belediye başkanlıklarını kazanacaklarını” söyledi
    AKP Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu' da Ak Partinin çalışmalarından bahsederek “AK partili olmak bir ayrıcalıktır iliniz çok güzel bir il üç ülkeye sınır bir ildir bu güzel ilin hizmete ihtiyacı vardır. Bu hizmeti de biz getireceğiz, il başka-nımızın bahsettiği  sorunları çözeceğiz, yerel seçimlerden önce bu sorunlardan bir kısmı çözülmüş olacaktır.
Ak Parti hükümetiyle birlikte Türkiye'nin sorunları çözülmüştür hiçbir zaman ayrım gayrım yapmadan herkese eşit bir şekilde hizmet vermiştir. Bundan sonrada vermeye devam edecektir siz partililerimize düşen görev AK partinin köydes projesiyle verdiği hizmeti herkese en iyi şekilde anlatmanızdır, hedefimiz yerel seçimlerde belediye başkanlıklarının tamamını almak olmalıdır sizler zaten Iğdır da partimizin oyunu 4 binden 18 bine çıkararak kendinizi ispat etiniz bu başarınızı   yerel seçimlerde de göstermeniz için şimdiden çalışmalısınız " şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası