VALİ KARAHİSARLI 4 KÖYÜ İNCELEDİ

Tarih : 2008-01-11 / Kategori : Genel Haber

 Iğdır Valisi Saim Saffet Karahisarlı, Vali Yardımcısı Tuba İnan ve birçok daire amirleri ilimize bağlı Kasımcan, Oba, Hakmehmet ve Kuzugüden  köylerine  bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
           Vali ve beraberindekiler, ilk önce Kasımcan köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi.  Köyün sorunları hakkında muhtardan bilgi aldı. Köy muhtarı Aslan Turan "yollarımız dar ve vatandaşlar yolları kirletiyor ve çöp döküyor. Köyümüzün içme suyu sıkıntısı var bir sondaj kurulmasını istiyoruz" dedi.

      Vali Saim Saffet Karahisarlı da, "Sular için bütün vatandaşlarımızın saat takmaları gerekir ve çevreyi kirleten vatandaşlarımız içinde muhtarın ceza verme hakkı var gereğini yapın. Tarımsal alanda, çeşitli kurslar açabiliriz, gençleri miz  kendi işlerini kurabilirler gerekli desteği vermeye hazırız, köyünüzün sorunlarını not aldım, en yakın zamanda sorunların çözülmesi için çalışacağım " dedi.
            Vali Karahisarlı, daha sonra Oba köyünü ziyaret etti.  İlk Öğretim okulunu gezerek öğrencilere şekerleme dağıttı ve  4 sınıf öğrencisi Zeynep Koca dan ‘Atatürk Ölmedi Yüreğimizde yaşıyor’ adlı şarkısını dinledi.
           Kuzugüden ve Hakmehmet köyünde de sorunları dinleyen Karahisarlı, köylülerden seracılık yapmalarını, bunun için kredi verdiklerini belirtti.  
 Hakmehmet köyü Muhtarı Mikail Ud'da “köyümüzün o kadarda büyük sorunu yok sadece yağmurdan çamur olan bir bölgemiz var yolun kumlanmasını istiyoruz ve her şeyi de devletimizden beklemek olmaz biraz da kendimiz   çalışmalıyız" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası