HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR

Tarih : 2008-01-14 / Kategori : Genel Haber

Yeşil Iğdır Engelliler spor Kulübü Başkanı Garip Samançi ve Başkan yardımcısı Hakan Abakay Halk Eğitim Müdürünü Makamında ziyaret etti.
 Yeşil Iğdır engelliler spor kulübü Başkanı Garip Samançi yaptığı açıklamada  “Halk Eğitim Müdürlüğünün yeni yerinin hayırlı olmasını diledi. Halk Eğitim Müdürlüğümüzle  Yeşil Iğdır engelliler spor kulübünün açmış olduğu masa tenisi ve satranç kursu dernek binamızda devam etmektedir.

 İlimizdeki tüm engelliler bu kurslardan faydalana bilir. Halk Eğitim Müdürümüz Sahibet Turan ve personeline bizlere vermiş olduğu destekten dolayı derneğim ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi. Halk Eğitim Müdürü Sahibet Turan'da yaptığı açıklamada Yeşil Iğdır engelliler spor kulübünün yapmış olduğu bu faaliyetler çok güzel bizler engelli kardeşlerimize daima destek olmalıyız onların bir şeyler başarması bizi mutlu etmektedir, dileğimiz ilimizdeki tüm engellilerin evlerinden dışarı çıkması ve böyle faaliyetlere katılmasıdır. Böyle faaliyetler ilimizde ilk defa yapılıyor. Bu faaliyetlerin başlamasında öncülük eden Yeşil Iğdır engelliler spor kulübü Başkanı Garip Samançi ve Başkan yardımcısı Hakan Abakay’ı tebrik ediyorum ve maddi ve manevi olarak yanlarımızda olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.