ÜŞÜYEN BEDEN VE AYAKLAR ARTIK ÜŞÜMEYECEK

Tarih : 2008-01-25 / Kategori : Genel Haber

 

Iğdır Nedim Kuyumcu ve Şehit Yüzbaşı Cevdet Çiftçi İlk öğretim okulunda okuyan 350 Öğrenciye bot ve kaban dağıtıldı.
 Nedim Kuyumcu ilk öğretim okulu Müdürü Ekrem Baydar ve okulun sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübünün girişimleriyle İstanbul da bulunan hayırsever iş adamlarından delta bisiklet yönetim kurulu başkanı Gökcan Baydar, Baydar bisiklet adına Ahmet Baydar, Doğru Temizlik adına Ahmet Doğru, Gültekin Ticaret adına Çetin Gültekin'in ortaklaşa olarak alıp gönderdiği 300 çift Bot ve 50 Kaban her iki okul da bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

 Iğdır valisi Saim Saffet Karahisarlı, Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek tarafından her iki okulda da öğrencilere bot ve kabanlar dağıtıldı. Iğdır Valisi S. Saffet Karahisarlı, "Bu yardımı yapan hayır sever iş adamlarımıza teşekkür ediyorum gerçekten okullarımız da ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz fazla bulunmaktadır. Bu öğrencilerimize valilik olarak da yardımda bulunuyo ruz" dedi. Öğrencilerle sohbet eden, onlara çeşitli sorular soran vali Karahisarlı kitap okuyan öğrencilere çeşitli hediye ler vererek öğretmenin bir taktiri hak ettiğini söyledi. Öğrencilerine okul şarkısı öğretmeyen öğretmene de, "öğrencilerinize okul şarkılarını öğretin sosyal yönleri gelişsin bol bol  kitap okutun" diye tavsiyeler de bulundu.
 Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek de "hayır sever insanların yaptığı bu yardımla üşüyen bedenler ve ayaklar artık üşümeyecek" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.