AÇIK ÖĞRETİM KAYIT FİYATLARI İNDİRİLDİ

Tarih : 2008-02-06 / Kategori : Genel Haber

      Açıköğretim hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve daha fazla sayıda insanın bu imkânlardan yararlanabilmesi için Milli Eğitim Bakanlığının bu dönemden itibaren uygulanmak üzere bazı kolaylıklar sağladığı bildirildi. 
   

Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek, yazılı açıklamasında, yeni uygulamaya göre açıköğretim lisesi kayıt ve kayıt yenileme ücretlerinde indirime gidilerek ücretin 40 YTL olarak belirlendiği ifade etti.
    Başvuruların tüm il ve ilçe halk eğitim merkezi müdürlüklerinden yapılacak şekilde düzenleme yapıldığını, isteyen her vatandaşa kendi ilçesinden başvuru kolaylığının sağlandığını bildiren Şimşek, şunları kaydetti: "Bu yılın ilk dönem sınavlarından geçerli olmak üzere sınav merkezi sayısı artırılarak en az 100 öğrencinin başvurduğu ilçelerde de sınav yapılacak. Başvuru yapılan halk eğitim merkezi müdürlüklerinde öğrenci kayıtları ve kayıt yenileme işlemi esasında okul aile birliği makbuzu karşılığı 5 YTL alınacak. Bu paralar usulü çerçevesinde bu merkezlerin kırtasiye, haberleşme, personel desteği ve benzeri ihtiyaçları için kullanılacak "

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.