Iğdır Meslek Yüksekokulu 20. Yıl Etkinlikleri Kapsamında Akşam Yemeği Düzenledi

Tarih : 2014-12-17 / Kategori : Eğitim

Iğdır Meslek Yüksekokulu 20. Yıl Etkinlikleri Kapsamında Akşam  Yemeği Düzenledi

            Iğdır Üniversitesi Uygulama Oteli’nde Iğdır Meslek Yüksekokulu 20. yıl etkinlikleri kapsamında akşam yemeği düzenlendi. Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ın da katıldığı yemeğe Iğdır Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuncay Kaya, Iğdır Meslek Yüksekokulu akademik, idari personeli ve aileleri katıldı.

 

             20. yıl etkinlikleri kapsamında verilen akşam yemeğinde Iğdır Meslek Yüksekokulu’nun kuruluşundan bugüne kadar Iğdır Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan öğretim görevlileri duygu ve düşüncelerini belirterek, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz’a bu samimi yemeğe katıldığı için teşekkür ettiler.  

              Akşam yemeği programında duygu ve düşüncelerini ifade eden Rektör Yılmaz; “Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve Meslek Yüksekokulumuzun açılışından bu yana Yüksekokulumuza emek veren herkese teşekkür ederim. Üniversitemizin ve Meslek Yüksekokulumuzun gelişimi ve daha modern bir hale gelmesi için elimden geleni yapacağım, kısa sürede Meslek Yüksekokulumuzu Suveren Kampüsüne taşıyacağız.” dedi.

              Program Meslek Yüksekokulu’nun 20. yıl pastasının kesilmesiyle ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.