Milli Eğitim Müdürü Gazetemizi Ziyaret Etti

Tarih : 2015-01-16 / Kategori : Eğitim

Milli Eğitim Müdürü Gazetemizi Ziyaret Etti

            Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit, Milli Eğitim Basın ve Halkla ilişkiler sorumlusu Serdar Ünsal ile birlikte, gazetemize iade-i ziyarette bulundu.

 

           Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit‘i karşılayan gazetemiz sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

             Şıktaş, “60 yıldır bu gazete devam ediyor. Ve devam edecekte, ben beşinci kuşağım. Gazetemiz her zaman doğrudan, güzelden, hizmetten, vatan, millet ve bayraktan yana yayın yapmıştır.          Iğdır’ımızda görev yapan bütün bürokratlar hizmet için gelmiştir. Bize düşen, görevde başarılı olan, dürüst çalışan müdürlere, amirlere destek olmaktır.Iğdır’ımız da  eğitimin kalitesinin artması için bize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Gazetemizin sayfaları Milli eğitimin çalışmalarına açıktır” dedi.

                 Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit’te ”Gazeteler toplumu aydınlatan halkın sesi olan kuruluşlardır. Hep beraber el birliği içinde Iğdır’da eğitimin kalitesini artırmak için çalışacağız. Belli proje ve çalışmalarımız vardır. En kısa zamanda Iğdır da Matbaa Anadolu Meslek Lisesi açmayı düşünüyoruz. Böylece kalifiye elaman ihtiyacı giderilmiş olacak. 

Yayın hayatınızda başarılar diliyorum, gazetenizin Milli Eğitim haberlerine duyarlılığından dolayı da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.