Aralık İlçesinde Karne Töreni

Tarih : 2015-01-25 / Kategori : Eğitim

Aralık  İlçesinde Karne Töreni

             Reşat Sürkit-Yakup Akil İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesim Göksu ve Şube Müdürü Gökmen Ağbaş, okul müdürü Baturhan Kumtepe, Öğretmenler ve veliler katıldı.

 

            Burada bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesim Göksu, " Öncelikle Babacan köyümüzde yapılan Reşat Sürkit-Yakup Akil İlkokulunun yapımında emeği geçen Hayırsever Mehmet Sürkit Beye teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitim süreci boyunca öğrencilerimizin bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirerek; onları hem iyi birer insan olmaları, hem de bir üst öğrenime hazırlamaya yönelik 2014-2015 eğitim öğretim yılının birinci dönemini başarılı bir şekilde tamamlamanın sevincini, gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu uğurda büyük özveriyle çalışan yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, eğitime katkı sağlayan personellerimize teşekkür ederim" dedi.           

                  İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesim Göksu’nun konuşmasından sonra söz alan Okul Müdürü Baturhan Kumtepe, "Babacan köyümüzde yapılan Reşat Sürkit-Yakup Akil İlkokulunun yapımında emeği geçen ve bizlere bu imkânları sağlayan Hayırsever Sayın Mehmet Sürkit Beye ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.dedi. 

Öğrencilere seslenen Kumtepe, "Tatiller dinlenmeniz ve eğlenmeniz için bir fırsat olduğu kadar kendinizi geliştirmeniz, eksikliklerinizi telafi etmeniz ve yeni döneme daha motive olmuş bir şekilde hazırlanmanız için de bir fırsattır. Başarılı olmak çok çalışmakla değil planlı ve programlı çalışmakla mümkündür. Bu nedenle bu yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendireceğinize inanıyor ve sizlere güveniyoruz. Tatil için kendinize uygun bir program belirleyiniz. Tatil süresince derslerin genel bir tekrarını yapınız ve ikinci dönemde göreceğiniz dersleri gözden geçiriniz. Mutlaka her gün kendinize kitap okuma saati belirleyiniz. Hem kişisel gelişiminiz hem de zihinsel gelişiminiz için bunun önemli olduğunu unutmayın" ifadelerini kullandı.

                 Velilere de seslenen Kumtepe, "Çocuklarımızın başarılarına olduğu kadar başarısızlıklarına da bir o kadar sahip çıkmalıyız. Doğru yönlendirme, sorunların kaynağına ulaşma ve çözüm yollarını araştırma konularında gayretinizi bekliyorum. Öğrencilerimizin eksik kaldığı noktalarda ikinci dönemde başarıya ulaşmalarının sağlanması, öğretmenleri ile iletişim içerisinde birlikte hareket ederek ancak onlara verdiğiniz destek ile mümkün olacaktır. Aile üyelerinin hep birlikte geçireceği bu tatil dönemi iletişim, aile içi ilişkiyi geliştirme, duygusal birlikteliklerin artması ve birlikte geçirilen zaman, çocuklarına model olma, onları tanıma ve gelişimlerini görebilme açısından da bir fırsat olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; sevgili öğrencilerimize, tüm yönetici, öğretmen ve eğitim çalışanlarımıza iyi tatiller diliyorum" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası