HENCHEM Üretime Başladı

Tarih : 2014-09-22 / Kategori : Gündem

HENCHEM Üretime Başladı

            Iğdır'lı yatırımcı işadamı Hasan Yalçın üçüncü fabrikasını üretime geçirdi.

 

            Iğdır 1.OSB'de yapı kimyasalları üzerine kurduğu HENCHEM Yapı Kimyasalları fabrikası geçtiğimiz hafta deneme üretiminin ardından seri üretime başladı.

            Yatırımcı işadamı Hasan Yalçın, Iğdır Melekli yolu üzerinde kurduğu dış cephe montalama strafor ve su depoları üretim fabrikasının ardından Iğdır OSB'de yapı kimyasalları üretim fabrikasını da kurarak faaliyete geçirdi.

            Dünya markası "HENKEL" ile anlaşma yapan ve HENKEL markası adına üretim yapacak olan "HENCHEM Yapı Kimyasalları San.Tic. Ltd.Şti." iç ve dış pazarda HENKEL'in pazar talebini karşılamış olacak... Dünya markası olan ve bünyesinde 47.000 çalışanı bulunan HENKEL'in Iğdır'da ortak girişim yapmasını sağlayan işadamı Hasan Yalçın ve kardeşlerini kutluyoruz.

            İşadamı Hasan Yalçın yaptığı açıklamada: "Bu benim kurduğum beşinci fabrikam. İlk fabrikamı Azerbaycan'da kurdum. Su deposu, Akrilik Küvet ve Kayık Tekne fabrikası. Şu anda çalışıyor ve üretim devam ediyor. 

Iğdır Melekli Yolu üzerinde YALFEN Markası ile Su deposu ve montalama strafor fabrikası kurduk ve şu anda faal bir şekilde çalışıyor. Batmanda bir işadamının talebi üzerine su deposu fabrikası üretimi yapıp kurup devrettim. Iğdır Organize Sanayi'de "HENCHEM" adıyla, dünya markası "HENKEL" ile yaptığımız iş anlaşması ile yapı kimyasalları fabrikamızı üretime hazırladık, deneme üretimleri yapıldı. Üretim kapasitesi yüksek bir fabrika kurmuş olduk,  HENKEL yetkililerin onayından sonra seri üretim ve sevkiyat  başlayacaktır." dedi.   

Facebook Beğenenler

  1. turgay parlak 2014-09-25 05:51:23

    Hayırlı Uğurlu Olsun

  2. hasan günaydın 2015-02-14 19:35:52

    ığdır ilimize yapılan en büyük özel yatırımdır cesaretlerinden dolayı taktir eder allah yar ve yardımcınız olsun .

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası