Kuzular Operasyonu

Tarih : 2014-12-30 / Kategori : Gündem

Kuzular Operasyonu

           Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal’ın bizzat yönetiği kuzular operasyonunda vatandaşın korkulu rüyası olan  hayvan hırsızları teknik takip sonrası çaldıkları kuzularla yakalandı.

 

          Iğdır Emniyet Müdürlüğünce hayvan hırsızlığı çetesine yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 kişi, adliyeye çıkarıldı.

           Alınan bilgiye göre, çeşitli tarihlerde kent genelinde gerçekleşen hayvan hırsızlığı olaylarına karıştığı tespit edilen ve eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan M.T, M.A, E.A, S.D, A.K, C.K, K.T, F.B, R.A, F.A, T.Y ve H.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. 

            Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere geniş güvenlik önlemi altında Iğdır Devlet Hastanesine getirilen zanlılara, hastane önünde bekleyen hayvanları çalınanlar ve  vatandaşlar tepki gösterdi,  Vatandaşlar suçluları yakalayan ve başarılı bir operasyona imza atan polisleri ise alkışladılar. Vatandaşlar, “Artık geceleri uyuyamaz hale geldik. Hırsızlara karşı geceleri nöbet tutuyorduk şimdi yakalandılar. Emniyet Müdürümüz Yüksel Babal ve Emniyet teşkilatına güzel operasyondan dolayı teşekkür ediyoruz.” dediler.

            Hırsızlık zanlıları, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

              Takibe alınan çete üyelerinden bazıları şehir çıkışındaki Suveren rampasında çaldıkları 60 koyun, kuzu ve 4 inekle kamyonda yakalandı. Hırsız çetesi çaldıkları büyükbaşların tanesini 3 ila 5 bin lira arasında sattıkları belirtildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.