“Çalıntı Düşler” Tiyatrosu Duygulandırdı

Tarih : 2014-10-24 / Kategori : Kültür & Sanat

“Çalıntı Düşler” Tiyatrosu Duygulandırdı

           Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında 22-23 Ekim 2014 tarihlerinde öğleden önce ve öğleden sonra 2 seans olmak üzere "Çalıntı Düşler" ve "Alaattin'in Sihirli Lambası" isimli tiyatro oyunları düzenlendi.

 

           Tiyatro oyununda, şiddet ve korku dolu bir çocukluktan sonra, kan davasından uzaklaşması ve okuması için ailesi tarafından taşradan İstanbul'a gönderilen bir gencin, büyükşehrin karmaşasında yaşadığı uyum sorunu, hayal kırıklıkları, sevgisizlik, şiddet ve sonucunda madde bağımlılığına doğru sürüklenmesi konulu tiyatro dikkatle izlendi.  Duygulu anlar yaşatan ve gerçeği aratmayan Tiyatro gösterisi izliyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

           Daha sonra Iğdır Emniyet Müdürlüğü, Madde kullanımı ve zararları konusunda uzman eğitmen Serkan Topçuoğlu ve Tevfik Özkanoğlu, Madde bağımlılığı, zararları konusunda slayt şeklinde sunum yaptı. Kültür Merkezinde yapılan programa Iğdır Valisi Davut Haner, Cumhuriyet Savcısı Hacı Mustafa Yılmaz, Iğdır İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Kurum Müdürleri ve  Öğrenciler katıldı. Program sonunda Iğdır Valisi Davut Haner, Cumhuriyet Savcısı Hacı Mustafa Yılmaz, Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, tarafından tiyatro ekibine plaket ve çiçek verildi. Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Tiyatro Yeniden gurubuna “Çalıntı Düşler” konulu sergiledikleri oyundan dolayı teşekkür etti.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.