Iğdır’a 5 Yıldızlı Hastane

Tarih : 2015-01-09 / Kategori : Sağlık

Iğdır’a 5 Yıldızlı Hastane

            Yeni Iğdır Devlet Hastanesi Şubat’ta Hizmete Açılacak 

 

Iğdır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Seyfettin Yeşilboya yapımı tamamlanıp kurumumuza devredilen 256 yataklı hastaneyi, Iğdır Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Op. Dr. Abdülhamit Bozyiğit ve idari kadrosu ile dolaşarak  tefrişatı tamamlanmış olan yeni hastanede  incelemelerde bulundular.  

Iğdır’a modern bir hastane yapıldığına dikkat çeken Dr. Seyfettin Yeşilboya, en geç 2 ay içerisinde hizmete açılması planlanan ve tam donanımlı hastanenin yalnızca Iğdır iline değil, bölgeye hizmet eden bir hastane konumunda olduğunun müjdesini verdi. Genel Sekreter Dr. Seyfettin Yeşilboya, Yeni Devlet Hastanesi modern tıbbi cihazlarla donatılmış, hem fiziki mekan olarak, hem de tefrişat olarak çok ince düşünülmüş dedi. 

Dr. Seyfettin Yeşilboya, “256 yatak kapasitesi olan hastane, iki kişilik  oda 54 adet, bir kişilik oda 72 adet, süit oda18 adet, 2. basamak yoğun bakım yatak sayısı 20 adet, Yeni Doğan Yoğun Bakım yatak sayısı14 adet, Mahkum odası 2 adet ve  72 adet poliklinik odalarımız bulunmaktadır.  Modern yataklarıyla dizayn edilmiş, her birinde refakatçi yatağı, her bir odada banyo, WC, televizyon, buzdolabı ve hasta yakınlarının dinlenebileceği konforlu dizayn edilmiş gündüz bekleme odalarımız olan bir hastaneden bahsediyoruz. Yeni hastanemiz, hem mevcut sağlık personelinin daha iyi bir ortamda hizmet vermesi hem de insanımızın daha uygun bir ortamda hizmet alması için modern bir sağlık merkezi konumuna getirilmiştir. Amacımız halkımızın layık olduğu sağlık hizmetini en kaliteli şekilde sunmak ve bunun devamlılığını sağlamaktır” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. Ali Galip 2015-01-09 08:49:05

    Iğdırımıza yakışan bir hizmet olduğunu herkesin kabul etmesi gerekiyor.Emeği geçen herkese teşekkür etmek gerek.Ancak yeterli düzeyde eğitilmiş,halkla ilişkilerde donanımlı personel olmadığı sürece bu hastanenin ömrü uzun olmaz.Hatır gönül meselesi ile hizmetli,temizlikçi çalıştırlırsa yapılan yatırımlar en kısa zamanda atıl malzemeye dönüşebilir.Yönetim kadrosunun,denetim kadrosunun kimsenin etkisi altında kalmadan personeli çalıştırmaları gerekmektedir.Zaten bölge halkımızın çoğunda tanıdıklar aracılığı ile iş yaptırma düşüncesi bulunmaktadır.Önemli olan hiç kimseye ayrımcılı yapılmadan eşit şartlarda hizmet verilmesidir.Hastanenin temiz tutulmasıdır.Personel temiz olursa bu davranışlarını hasatlar da kazandırabilirler.Iğdırımıza hayırlı olsun!

  2. serkan 2015-01-09 12:11:15

    Hayırlı olsun Hastanemizde yolu ne olacak peki yol yokki hasta giderken tekrar hasta oluyor

  3. deniz ege 2015-01-10 16:00:48

    yöneticilerin mantığı değişmediği sürece bugünkü gibi pislik ve berbat bir hale geleceği ortada.

  4. ümmühan 2015-01-10 19:29:06

    Insallah Igdir ve degerli Igdir Halkimiz icin hayirli olur. Hastanemiz cok güzel görünüyor. Emegi gecenlerden Allah razi olsun...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası