Ak Parti Iğdır İl Başkanlığı Yeni Yönetimi Oluşturdu

Tarih : 2014-06-30 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Iğdır  İl Başkanlığı Yeni Yönetimi Oluşturdu

                Kısa bir süre önce Ak Parti Iğdır eski İl Başkanı Mustafa Buluş’tan görevi devralan Av. Ahmet Tutulmaz yeni yönetimini basına tanıttı.

             Toplantıya İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Iğdır Koordinatör Milletvekili Sermin Balık, Eski Milletvekili Ali Güner ve parti yönetimi katıldı.

             AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz, “Iğdır’da yeni bir vizyon ve yeni bir yönetim oluşturmak için var gücümüzle güçlü ve kararlı bir yönetim seçtik.” dedi. Tutulmaz, “Yeni yönetimimizle Iğdır’a yakışır, geçmiş yönetimlerde yer alan arkadaşlarımı da listeme dahil ederek farklı bir sinerji yaratmak için bu yönetimi belirledik.

             Iğdır’ın, Iğdır’lıların ve Türkiye’nin Ak Parti’ye ihtiyacı var. Türkiye’de büyüyen Ak Parti, Iğdırda zor dönemler geçirdi geride kaldı. Bu konuda kimseye kırgınlığımız, dargınlığımız yok. Geçmişte çalışan arkadaşlarımız, Ak Partiyi ileriye taşımak için elinden geleni yaptı. Ama buraya kadar getirebildi. Amacımız Ak Parti’yi Iğdır’da istenen yere getirmektir. Ben inanıyorum ki bu güzide yönetim kuruluyla bir çok zor işin üstesinden geleceğiz. Partimizin kapısı her zaman herkese açık. Yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

              Iğdır Koordınatör Milletvekili Sermin Balık, ise “yeni yönetimin Iğdır’a ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni yönetim Iğdır’da Ak Partiyi istenilen seviyeye getireceğine inanıyorum.” dedi. Ak Parti Iğdır İl Yönetiminde şu isimler yer aldı; İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Öner, İl Gençlik Kolları Başkanı Metin Akkuş, Ak Parti İlçe Başkanları Karakoyunlu Baycan Çalışkan, Tuzluca Bekir Can, Aralık Mahmut Servan oldu. Ak Parti İl Yönetim Kurulu Asıl Üyesi Ahmet Tutulmaz, Ferdi Turan, Rukiye Kayla Usta, Hasan Güneş, İsa Bilir, İbrahim Çobas, Bülent Kaya, Mehmet Ataman, Kenan Açıkel, Kahraman Padır, Maksut Güner, Asım Tulay, Turan Çatalkaya, Ziya Yiğit, Dilek Işık, Umut Yılmaz, İbrahim Akkuş, İbrahim Armağan, Beşir Bağış, Cabbar Sarıtaş, Mehmet Karadeniz, Aytül Aydın, Allahverdi Türkeli, Fatma Tabarru, İzzet Samur, Turan İlim, Tacettin Çakmaz, Fatma Sinci, Gülten Atlas, Hatip Temiz ve 30 kişi ise yedek üyeyle beraber 60 kişilik yönetim kurulu üyesi oluşturuldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.