Seyfettin Artantaş Ak Pati Merkez İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2014-11-20 / Kategori : Siyaset

Seyfettin Artantaş Ak Pati Merkez İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

            Iğdır'ın renkli siyasi simalarından, siyasetin duayen isimlerinden Seyfettin Artantaş 23-11-2014 Pazar günü yapılacak olan Ak Parti Merkez ilçe başkanlık seçiminde, başkan aday olduğunu açıkladı.

 

            Geçmişte Doğru Yol Parti'nin çeşitli kademelerinde görev alan ve Milletvekili adaylığı için temayül yoklamasında birinci çıkan Seyfettin Artantaş, Iğdır'a daha iyi hizmet vermek amacı ile aday olduğunu açıkladı.

                Seyfettin Artantaş yaptığı açıklamada: "Artantaş ailesi olarak her dönem Iğdır halkına hizmet etmiş bir aileyiz. Bizim hizmet, iyilik, dostluk, birlik anlayışımızda ayrımcılık, ırkçılık yoktur. Bizim için asıl olan şehrimize, şehrimizin güzide insanlarına hizmet etmektedir. Bu hizmeti Ak Parti'de verebileceğimi düşündüğünden ötürü bu göreve talip oldum. Siyaset demokrasinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Demokratik ortamda yapılacak olan Ak Parti Merkez ilçe başkanlık seçimine adaylığımı açıkladığım andan itibaren halkımızın gösterdiği ilgi beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Allah nasip eder de seçilirsem, Iğdır halkının tamamının sorunlarının takipçisi olacak ve Ak Partinin oylarını artırması için yoğun mesai harcayarak Partimizin başarısına katkı sağlayacağız" dedi. 

Facebook Beğenenler

  1. volkan 2014-11-20 19:57:58

    kendisinden baska oy veren cikarmi acaba

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası