MHP Tuzluca Olağan Kongresi Yapıldı

Tarih : 2014-12-08 / Kategori : Siyaset

MHP Tuzluca Olağan Kongresi Yapıldı

              Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Tuzluca ilçe başkanlığında olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

 

           Tuzluca ilçe kongresi saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan teşekkülü yapıldı. Kongreye mevcut başkan Serdar Özcan, yapılan genel kurul oylaması sonucu tekrar başkan seçilerek yeni yönetimini oluşturdu.

               Kongreye tek başkan adayı olarak giren Serdar Özcan, Tuzluca İlçesinde partimizin istenilen seviyeye ulaştığını ve her geçen gün birlik ve beraberlik içerisinde büyüyeceğini açıkladı. Daha sonra konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Genel kurulda yaptığı konuşmasında hükümeti ve icraatlarını eleştirdi. Kongrede Divan Başkanlığı yapan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, “Ülkücü Hareket, Devlet Bahçeli’nin liderliğinde milletimizi ve devletimizi dört bir taraftan kuşatan ihanet çemberini tek başına iktidar olarak yaracak ve tüm alçak iç ve dış hesapları boşa çıkaracaktır” dedi.

           Bozyel, “Türk milletinin ve devletinin hakkı olan milli hakimiyet ve istiklalinin, ebediyete kadar sürmesi, Türk-Cihan Hakimiyeti Mefkuresinin gerçekleşmesi, Dünya Türklüğünün hürriyet içinde yaşaması ve Türklük aleminin bir ve bütün olması idealiyle gencecik yaşlarımızda, binlerce yıllık muhteşem tarihi geçmişimizi omuzladık. Geleceğe taşımak için de, adeta bir ‘seferberlik’ ruhuyla yola çıktık.

             Bugün de, ülkü yolculuğunun kutlu yürüyüşünü sürdüren Milliyetçi Hareketliler, koca kırk küsur yıllık halkalarını bozmak, dağıtmak, yerini yurdunu viran etmek, geçmişini lekelemek, geleceğini kül gibi savurmak isteyen bugünkü siyasal iktidarla da, kıran kırana mücadele etmektedir.

            Milletimize husumet, vatanımıza ihanet ittifakı içinde bir araya gelenlerin karşısında yegane milli ve manevi güç Milliyetçi Harekettir. İşte bugün bu salonda olduğu gibi, Türkiye’nin dört bir tarafında yaptığımız kongrelerde, milli bir şuur azim ve kararlılıkla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak bir kez daha ilan ediyoruz ki; Türk-İslam ülküsü dünya görüşüne sahip Türk milliyetçileri mutlaka İktidar olacaktır.

              -İhanet çemberini MHP yaracak-

           Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde Ülkücü Hareket, milletimizi, devletimizi ve ülkemizi dört bir taraftan kuşatan ihanet çemberini tek başına iktidar olarak yaracak ve tüm alçak iç ve dış hesapları boşa çıkaracaktır.” şeklinde konuştu.

             MHP İl Başkanı Cahit Erol, “Birlik ve beraberlik içinde kongremizi gerçekleştiriyoruz. Karşımıza çıkan güçlükleri inancımız ile yeneceğiz. Öncelikle ara hedeflere daha sonra ana hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Erol, kongrede partiye emek veren partililere teşekkür etti.

             Tuzluca İlçesinde yapılan Kongreye MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, MHP Iğdır İl Başkanı Cahit Erol, Başkan Yardımcısı Nevzat Sucu, MHP Merkez ilçe Başkanı Yaşar Çeçen, Tuzluca ilçe Başkanı Serdar Özcan, Genel Meclis Azası Nevzat Ayrım, Rahim Azeroğlu, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan Kongre sonrası Partililer Tuzluca ilçesinde Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Merhum Süleyman Gök’ün Taziye çadırını ziyaret ederek Gök ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilediler. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.