Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Yılmaz Okuklu’dan Sulama Birliğine 15 Adet Su Kuyusu

Tarih : 2015-01-06 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Yılmaz Okuklu’dan  Sulama Birliğine 15 Adet Su Kuyusu

            Iğdırlı iş adamı ve Ak parti milletvekili aday adayı Yılmaz Okuklu, Yeşil Iğdır sulama birliğine 15 adet su kuyusu yaptıracak.

 

         Yeşil Iğdır Sulama Birliğini ziyaret ederek başkan Dadaş Yatlı  ve muhtarlarla  görüşerek protokol imzalayan Ak parti milletvekili aday adayı Yılmaz Okuklu ”Iğdır’ımıza hayırlı olsun“ dedi.

        Yeşil Iğdır Sulama Birliğini  başkan Dadaş Yaltı  ”Geçen yıl kuraklık nedeniyle çok sıkıntı çektik, çiftçilerimiz zor duruma düştü. Bunu bilen iş adamı Yılmaz Okuklu Bey, 15 adet su kuyusu ve pompa almayı vaat etti. Protokol yaptık havalar iyi giderse Şubat ayı ile birlikte su pompaları faaliyete geçecektir. Böylece çiftçilerimiz kuraklık sıkıntısında bu su pompaları sayesinde tarlalarını sulayacaklardır. Kendisine teşekkür ediyor. Çıkmış olduğu siyaset arenasında başarılar diliyorum.” dedi.

        Azerbaycan‘da ticaret yaptığını belirten Ak parti milletvekili aday adayı Yılmaz Okuklu, ”Ben Iğdırlıyım, sizin içinizden çıkmış biriyim. Bir çiftçi çocuğuyum. Yazın suyun ne kadar önemli olduğunu bilen biriyim. Bunun için 15 su kuyusu ve pompası yaptırmaya karar verdim. Geçen yıl Çiftçilerimiz kuraklıktan dolayı  çok sıkıntı çekti. 15 su kuyusu ile 15 bin insana faydamız olacağını düşünüyorum. Bir Müslüman olarak katkımız olsun. Dadaş Yaltı beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile 2011 yılında  görüştükten sonra Azerbaycan da Türk devletinin gücünü arkamda hissederek daha güzel işlere imza attım. Bugün Azerbaycan Iğdır’a çok önem veriyor ve bir siyasi temsilci istiyor. Beni Iğdır’da muhatap olarak görmek istiyor.      Bunun için siyasete atılmaya karar verdim. Ak Partiden Iğdır’dan Milletvekili aday adayıyım. İnsanlarımızla tanışmak onlara faydalı olmak için çalışma başlattım. Hedefim Iğdır üzerinden ihracatın İran, Azerbaycan’a gitmesini sağlamaktır. Bu da yılda yüz bin tırın Iğdır’dan geçmesi demektir. Iğdır halkı beni araştırsın tanısın. Ben Iğdır’a hizmet için yola çıktım. Bu da Ak parti iktidarıyla gerçekleşir. Tek  bir beklentim vardır Iğdır’a Iğdırlıya hizmet” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.