Iğdır Mhp Merkez İlçe Başkanı Yaşar Çeçen Oldu

Tarih : 2015-01-25 / Kategori : Siyaset

Iğdır Mhp Merkez  İlçe Başkanı Yaşar Çeçen Oldu

      MHP Iğdır  Merkez İlçe Teşkilatının olağan kongresi gerçekleştirildi. İki liste halinde gidilen seçimlerde başkanlığa mevcut başkan Yaşar Çeçen yeniden seçildi.

 

               MHP Iğdır  Merkez ilçe Teşkilatının olağan kongresi Bahu Düğün salonunda  gerçekleştirildi. Kongreye MHP MKYK Üyesi ve genel sekreter yardımcısı Abbas Bozyel, MHP il başkanı Cahit Erol  ve çok sayıda partili katıldı.

         MHP MKYK Üyesi ve genel sekreter yardımcısı Abbas Bozyel, ”Türkiye zorlu bir dönemden geçiyor. Türk milleti Anadolu topraklarında binlerce yıldır kardeşçe yaşadı.” dedi.  Türk milletinin bağımsızlık uğruna büyük badireler atlattığını ve bedeller ödediğini vurgulayan Bozyel şunları kaydetti: “Bu vatan topraklarını hür ve bağımsız kılmak için büyüklerimiz çeteler karşısında şehit oldu. Türk milletinin ilelebet bağımsız yaşaması için bu uğurda ölümü göze alan bizler, hangi ihanet örgütü olursa olsun bu milleti savunmak için kelle koltukta gezen hareketin üyeleriyiz. Bu millet sahipsiz değildir. Dün biz yoktuk ama davamız vardı, yarın olmayacağız ama davamız var olmaya devam edecek.” diye konuştu.

          İl Başkanı Cahit Erol'da,Türkiye ve Iğdır'da ki siyasi duruma değinerek “Haziran da yapılacak olan seçimler Türkiye'nin kader seçimidir. Türk milleti bu seçimde  ülkeyi bölünmeye götüren AKP’ye gereken dersi verecektir.” dedi.

         Kongrede konuşma yapan Merkez İlçe Başkan adayı Ersoy İçer  “Bu parti bizim şerefimiz ve onurumuzdur. Bu partinin üzerinden hesap yapmaya kalkanların karşısında siper olmaya yeminliyiz. Önümüzdeki seçim sürecinde partimizin üzerinde daha fazla oyunlar oynanmak istenecek ve partimiz meclis dışına itilmek istenecek. Biz bu oyunları bozmaya yeminliyiz” dedi.

             Mevcut Merkez İlçe Başkanı ve Merkez ilçe başkan adayı Yaşar Çeçen  ise yaptığı konuşmada, “Davası adına her ses ve soluğu zikir ve tespih, alkışlayacağı kişileri de putlaştırmayacak kadar erdemli, inançlı ve ümitli, bu yolun sarp ve yokuşlu olduğunu bilen bir kadro ile seçime giriyoruz. Partimizin sorumluluklarının bilincindeyiz. Iğdır  ve Türkiye’de MHP’yi hak ettiği yerlere getirmek için çalışacağımıza söz veriyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, seçime geçildi. 240 delegenin oy kullandığı seçimlerde, 119  oy alan Yaşar Çeçen  güven tazeleyerek yeniden başkan seçilirken, Ersoy İçer de 116 oy aldı.  5 oyda geçersiz sayıldı.                                                             

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.