Av. Özcan Günsoy, MHP Iğdır İl Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2015-02-04 / Kategori : Siyaset

Av. Özcan Günsoy, MHP Iğdır İl Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

             Av. Özcan Günsoy, MHP Iğdır il başkanlığı adaylığını basınla öğle yemeğinde bir araya gelerek açıkladı.

 

           Av. Özcan Günsoy,  15.02.2015 tarihinde  yapılacak olan MHP Iğdır seçimli İl Kongresinde  il başkanlığı adaylığı için, basın açıklaması yaptı. Avukat Günsoy, Basın açıklamasında şunları kaydetti; “Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi üzerinize olsun. Sevgili Iğdırlılar, Iğdır’a, MHP’ye  gönül veren ülküdaşlarım ve saygıdeğer basın mensubu arkadaşlarım. Ben 1976 yılında Iğdır merkeze bağlı Kadıkışlak köyünde doğdum. 1999 yılında Atatürk Üniversitesi Hukuk  Fakültesinden mezun oldum ve 2001 yılından bu yana serbest avukatlık bürosu işletmesi sahibiyim. Halen Iğdır’da avukatlık hizmetlerine devam etmekteyim. Evli ve üç çocuk babasıyım. 2001-2002 yıllarında Iğdır Ülkü Ocaklarında 2009-2014 tarihleri arasında MHP Iğdır merkez ilçe teşkilatında yöneticilik görevleri yaptım.

           Hemen belirtmeliyim ki, bu karar birkaç günde alınmış ya da  birilerini yönlendirmesi ile alınmış bir karar değil, uzun bir sürenin sonunda olgunlaşan bir karardır. Farklı ortamlarda konu açıldıkça veya bu düşüncemi duyan partili veya değil bir çok insandan hep olumlu, sıcak, teşvik edici mesajlar aldım.Hep neden hala bekliyorsunuz? Neyi bekliyorsunuz? Ne zaman ortaya çıkıp  Iğdır ve Iğdır halkı için  bir şeyler yapmaya başlayacaksınız? gibi sorularla karşılaştığımda hep zamanı değil diye cevap vermiş ve uygun bir zamanın olmasına beklemiştim. Ama özellikle son yıllarda halkımızın  yaşamış olduğu hüsranı ve hayal kırıklığını halk arasındaki umutsuzluğu gördüğümde artık benim de sevdalısı olduğum Iğdır için daha aktif  bir şeyler yapmam gerektiğini anlamış ve bu yönde karar vermiş bulunmaktayım. Bir yandan ülke gündemini sarsan konularda tepkilerimizi dile getirmeyi, diğer yandan da Iğdır yereline ilişkin yaşanan sorunları kamuoyu ile paylaşmayı ve çözüm noktasında örgüt olarak etkin rol almayı bir görev olarak görüyorum. Söylediğini hayata geçiren, sözünde duran, sözü dinlenen,  ne söylediğini bilen, dün olduğu gibi bugün de yarın da ve her zaman halkın arasında olan vaad ve yalan sözlerle işi olmayan, Hak’tan yana bir anlayışla bu yola sizlerin hayır duaları ile hizmet edeceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ayrıca herkes şunu iyi bilsin ki kimsenin adamı değilim, bölmeye değil birleştirmeye geliyorum. Girdiğim yolun çok çetin ve  meşakkatli olduğunu farkındayım.  Ancak kendimde bu zorluğu yenecek gücün ve birikimin var olduğunu inanıyorum.” dedi.

          Avukat Günsoy, “Birlikte düşünelim, birlikte konuşalım ve  birlikte başaralım” sözü sloganımız olsun.  15.02.2014 tarihindeki il kongresinde oy kullanacak tüm delegelerimizi de oylarını  kullanmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası