Ferdi Turan “Biz Değil Hepimiz İçin Aday Adayım” Dedi

Tarih : 2015-02-11 / Kategori : Siyaset

Ferdi Turan “Biz Değil Hepimiz İçin Aday Adayım” Dedi

          AK PARTİ Iğdır Milletvekili Aday Adayı Ferdi TURAN, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde Iğdır AK PARTİ’den aday adaylığını açıkladı.

 

         Öğle yemeğinde basınla bir araya gelen AK PARTİ Iğdır Milletvekili Aday Adayı Ferdi Turan,  açıklamasında şunları kaydetti; “Yıllardır Iğdır AK PARTi’de ilimize ve ülkemize hizmeti esas alan siyasi faaliyetlerimi sürdürmekteyim. 

          Partimde  üye olarak, sırasıyla teşkilat Başkanlığı ile Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevlerinde bulundum. 

            Vatandaş olarak hepimizin memleketimize karşı sorumluluklarımız var. Ben şehrime ve ülkeme olan borcumu ödemek için, Gayretimi ve tecrübelerimi özelde  Iğdır, genelde ülkemiz için harcamak için sizlerleyim. Biz değil hepimiz için aday adayıyım. Yıllardır hep birlikte aynı havayı teneffüs ederek yaşadığım saygı değer hemşehrilerimle birlikte dili, inancı ne olursa olsun, toplum için barışçıl, hoşgörüyü ve kardeşliği perçinlemek için aday adayıyım. 

           Iğdır'ımızı kalkındırmayı ilke edinmiş bir anlayışla iktidara yürümek için aday adaylığımı Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının başlattığı değişim ve hizmet anlayışının bir neferi olmaktan gurur duyan bir Iğdırlı olarak ilimizin genel sorunlarını birlikte çözmek için hizmete adayım.   

          Siyaset halkla birlikte yapılan bir hizmettir. Listeyi almam nasip olursa, hakkın takdiri ve halkımızın tevvecühü ile ilimize ve ülkemize hizmeti halkımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği içinde yürütmeye talibim. Belediyelerimizden köylerimize kadar Iğdır'ımızın tüm sorunlarını çözmek için canla başla çalışmaya geliyorum. 

          Devrim niteliğindeki hizmetlerin yanı sıra İnkar ve ret zihniyetine neşter vuran AK PARTİ hükümetlerimizin cesaret ve samimiyetle eğildiği çözüm sürecine Iğdır’dan barışın sesi olmaya talibim. Iğdır’da yaşayan tüm kardeşlerim biz birbirimizle değerli ve anlamlıyız. 

Birlikte çok daha iyi, daha güzeli yaşamalıyız.

Vatandaş ile devletini buluşturan, devleti halkın ayağına getiren, halkına devletini benimseten 

AK PARTİ’nin Iğdır milletvekili aday adayı olarak ilimizin Ankara’daki eli, kolu, gözü, kulağı olmak istiyorum. Bütün deneyimlerimle, siyasi, sosyal ve bürokratik çevremle Iğdır’ımıza hizmet için varım.

Geleceği ön görüp planlayan ve güçlü bir Türkiye'yi hedefleyen AK PARTİ saflarında Iğdır’mızın sosyal, ekonomik ve turizm yönünden ilerlemesi için iktidara yürümeliyiz. Sınır kapısına işlerlik kazandırılması için, gençlik ve kadınlarımız başta olmak üzere toplumun tüm katmanlarının iş, huzur, barış ve kardeşlik  yolunda ilerlemesi için hizmete talibim. 

Şimdiye kadar partimin verdiği her görevi layıkıyla yerine getirdim. Her seçimde partim için  var gücümle çalıştım. Partimin aday belirlemede vereceği tüm kararları şimdiye kadar olduğu  gibi bundan sonra da saygıyla karşılayıp partim için çalışmaya devam edeceğim.   

Halkımızın teveccühüne ve AK PARTİ kadrolarına olan inancımla Iğdır AK PARTİ’den  Milletvekili aday adayı olduğumu açıklıyorum. Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ilimiz  ve  ülkemiz için hayırlara vesile olması dileğimle tüm aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum.  

Seçimlerin kardeşçe, şölen havası içinde bir yarışa sahne olması temennisiyle desteklerini beklediğim Tüm Iğdırlı hemşehrilerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.