Abbas Bozyel ‘Her iki Adaya da Başarılar’ Diledi

Tarih : 2015-02-12 / Kategori : Siyaset

Abbas Bozyel ‘Her iki Adaya da Başarılar’ Diledi

           Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Iğdır İl Kongresiyle ilgili olarak yazılı basın açıklaması yaptı.

 

         “Aziz Dava Arkadaşlarım; Bildiğiniz gibi 15 Şubat 2015 tarihinde, Iğdır il teşkilatı kongresi yapılacaktır. Evvela bu kongrenin Türk milletini ve devletini ebed müddet yaşatmak ülküsü yolunda mücadele veren Ülkücü Hareketin; ”tek başına iktidarına” vesile olmasını, Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.

          Muhterem Ülküdaşlarım; ülkemizin ahlaksızlık, ihanet, hırsızlık, yolsuzluk ve yoksulluk çemberine alındığı ve adeta ateşle imtihan olduğumuz bu karanlık dolu günlerde, kongrelerimizin yapılıyor olması çok önemlidir. Zira Yüce Türk Milletinin sığınacağı yegâne milli kale olarak, Milliyetçi Hareket Partisi kalmıştır. 

           Başta etnik-bölücü terör örgütü ve onun hamisi durumundaki AKP’nin ve her türlü şer, fitne ve ihanet odaklarının bizi bölüp-parçalamak için fırsat kolladığı bu kadar mühim ve hayati meselelerin var olduğu bir günde, bize düşen görev birlik ve beraberliğimizi korumaktır. 

           Bu nedenle 15 Şubat Pazar günü yapılacak kongrede, üç hilalli mukaddes bayrağı taşımak için aday olan; Cahit EROL ve Özcan GÜNSOY Beyefendilere başarılar diliyorum. 

           Her ikisi de hareketimizi Iğdır’da ve Türkiye genelinde Tek Başına İktidara taşımak için tek yürek, tek ses, tek nefes ve tek yumruk olan ülküdaşlarımızın ve davamızın hizmetine talip olmuşlardır.

           Bilinmesini isterim ki, Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunan bir Başkanlık Divanı üyesi olarak; ne şu anda mevcut İl Başkanı olan Cahit EROL beyin, ne de Özcan GÜNSOY beyin yanında yer almam veya taraflı yaklaşmam asla mümkün değildir.

         Bu durum hem siyasi ahlakın, hem de yukarıda ifade ettiğim gibi Başkanlık Divanı üyesi olarak taşımam gereken sorumluluğun gereğidir.

          Bizatihi bu siyasal sorumluluk ve ahlak ölçüleri içerisinde alenen ilan ediyorum ki; Her iki dava arkadaşımız da, her birimizin ortak adayıdır. Hiçbir aday kardeşimizle ilgili en ufak bir lehte veya aleyhte çalışmam yoktur ve olamaz da… 

         Her il ve ilçelerde yapılan kongrelerde alınan sonuç, nasıl Genel Merkezimizin kabulü ise, Iğdır delegelerinin de bu kongrede vereceği karar başımızın üzerindedir. 

         MHP Iğdır delegelerin teveccühünün belirleyici olacağı bu kongrenin tekrar; hareketimize, yöremize, milletimize güzellikler ve hayırlar getirmesini, Türk Milliyetçilerinin ise İktidara yürüyüşünün ayak sesleri olmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, aday kardeşlerimize başarılar diliyorum.“ şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.