İsa Yaşar Tezel Mhp'den Aday Adayı Oldu

Tarih : 2015-02-13 / Kategori : Siyaset

İsa Yaşar Tezel Mhp'den Aday Adayı Oldu

        07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde, MHP Iğdır Milletvekili Aday Adayı olmak için İsa Yaşar Tezel 28 yıldır sürdürmekte olduğu TRT Kurumundaki görevinden  istifa etti.

 

          7 Haziran 2015’te yapılacak olan Genel Seçimler öncesi Milletvekili aday adaylığı için çalışmalar başladı. Iğdır'ın  tanınmış simalarından Trt Ankara eski  radyo Müdürü  İsa Yaşar Tezel yaptığı basın açıklamasıyla 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde MHP’den Iğdır  Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

          İsa Yaşar Tezel, yaptığı açıklama da “”Mensubu olmaktan gurur duyduğum Ülkücü harekette yıllardır hizmet etmekteyim. Davamdan hiç ayrılmadım. Çizgimi değiştirmedim. Iğdır  vekili olarak meclis sıralarında devam etmek istiyorum. MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ ilkesinden asla vaz geçmeden bu güne kadar olduğu gibi ülkemin ve Iğdır'ın ve partimin hizmetkarı olmaya devam edeceğim. Ne mutlu Türk’üm diyene. Çıktığım bu onurlu ve kutlu yolda Yüce Rabbim beni; sevenlerim ve milletim karşısında mahcup etmesin” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. Yaşar Ağayar 2015-02-15 22:21:04

    MHPilk defa isabetli kararla İsa tezel i milletvekili adayı gösteriyor.iSA TEZEL KESİN KAZANIR LİSTE BİRİNCİSİ OLURSA.KENDİSİNE BAŞARI DİLİYORUM.

  2. orhan kavza 2015-02-18 09:13:53

    İNŞALLAH ADAY GOSTERİLİRSİN VE IĞDIR HALKIMIZ SENI MECİLİSE TAŞİR ORDA BİZLERİ İYİ TEMSİL EDECEĞİNDEN ŞÜPEMİZ YOKTUR İNŞAHLLAH SEÇİLİP BİZİN KURURLA BİZLERİN SESİ OLURSUN İSA ABİCİĞİM SAYGILAR

  3. serdar durmuş 2015-04-07 16:07:34

    Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.