Iğdır Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ferdi Turan Gazetemizi Ziyaret Etti

Tarih : 2015-02-18 / Kategori : Siyaset

Iğdır Ak Parti  Milletvekili Aday Adayı Ferdi Turan Gazetemizi Ziyaret Etti

           7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde Iğdır AK PARTİ’den aday adaylığını açıklayan Ferdi Turan ve beraberinde Halfeli Belediye Başkan Vekili Alattin Irmak, Hoşhaber Eski Belediye Başkanı Osman Toka, Hoşhaber Ak Parti Belde Başkanı Ömer Turan, İl Yönetiminden Hasan Güneş, Beşir Bağış, Halfeli Muhtarı Kahraman Doğruyol, Ak Parti ilçe yönetiminden Kemal Soysal gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Cabbar Şıktaş’la bir süre sohbet ettiler.

 

          Ziyarette konuşan Milletvekili Aday Adayı Ferdi Turan, “Yıllardır Iğdır AK PARTi’de ilimize ve ülkemize hizmeti esas alan siyasi faaliyetlerimi sürdürmekteyim. 

Vatandaş olarak hepimizin memleketimize karşı sorumluluklarımız var. Ben şehrime ve ülkeme olan borcumu ödemek için, gayretimi ve tecrübelerimi özelde  Iğdır, genelde ülkemiz için harcamak için aday adaylığımı açıkladım. Seçildiğim taktirde Iğdır’ın gelişip ve büyümesi için elimden gelen tüm çabayı sarf edeceğim. Amacım Iğdır’ı hak ettiği seviyeye çıkarmaktır. 

AK PARTİ’nin Iğdır milletvekili aday adayı olarak ilimizin Ankara’daki eli, kolu, gözü, kulağı olmak istiyorum. Bütün deneyimlerimle, siyasi, sosyal ve bürokratik çevremle Iğdır’ımıza hizmet için varım.” şeklinde konuştu. Haber: Ali ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası