Rahim Azeroğlu MHP Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Tarih : 2015-02-18 / Kategori : Siyaset

Rahim Azeroğlu MHP  Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

          Rahim Azeroğlu “Iğdır'ımızın üzerinde oynamak istedikleri tüm kirli oyunları birlikte bertaraf edeceğiz.”dedi.

 

Rahim Azeroğlu ,2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde, MHP’den Iğdır Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

                Basın mensuplarıyla Anatolya düğün salonunda bir araya gelen Rahim Azeroğlu burada yaptığı açıklamada    şunları söyledi .” Türkiye Cumhuriyet’inin ve Iğdır’ımızın kader seçimi olarak düşündüğüm 7 Haziran 2015 tarihinde ülkemizde yapılacak genel seçimlerde 25. Dönem Millet Vekilliği için İğdır ili seçimçevresinden Türk halkının umudu hâline gelen Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayıolduğumu, bu husustaki duygu ve düşüncelerimi siz değerli basın mensupları vasıtası ile değerliİğdırlı hemşerilerime iletmek amacıyla bu toplantıyı düzenlemiş bulunmaktayım. Bu kutlu yolda, kutsal davaya hizmet için yola çıkmış bulunmaktayım. Herkesin ama herkesin duasına, yardımına ve desteğine ihtiyacım var. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde birlik ve beraberlik içinde, el ele, omuz omuza, gönül gönüle vererek hepimiz taşın altına elini koymalı, kader seçiminde Türkiye Cumhuriyeti’mizin ve Iğdır’ımızın kazanması için mücadele vermeliyiz. Iğdır’ımızda huzur, güven, barış, refah, mutluluk ortamını yaratabilmek yani Iğdır’ımızıyaşanabilir bir kent hâline getirebilmek; haksızlığa, yolsuzluğa, hırsızlığa, yalana ve talana geçit vermemek; ülkemizin geleceği ve umudu olan Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıyabilmek için birlikte mücadele etmemiz gerektiğine inanıyorum.

                 Uzun yıllardan bu yana aynı coğrafyada yaşayan dini, dili, kitabı, ezanı, bayrağı bir olan; sevinçte, kederde, toyda ve bayramda beraber olan, birlikte ağlayıp birlikte gülen halkımızın ayrıştırılmasına başkaları gibi biz müsaade etmeyeceğiz, aksine birleştireceğiz. İç ve dış güçlerin Iğdır’ımızın üzerinde oynamak istedikleri tüm kirli oyunları birlikte bertaraf edeceğiz. Bizler et ile tırnak gibiyiz. Iğdır’ımız için, Iğdır’ımızın geleceği için, çocuklarımızın geleceği için, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceği için, Allah rızası için bu kutlu yolda, kutsal davaya hizmet eden Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıyacağımıza inancım tamdır.Partimize davamıza yıllardır hizmet eden en zor günlerde davasını yücelten aldığı bayrağı genç kardeşimize devreden, zor günlerin insanı ateş çemberinden geçmiş ,dava adamı ağabeyimiz Cahit Erol’a verdiği hizmetlerden dolayı  teşekkür ederim.Görevi devralan Özcan Günsoy kardeşimizede başarılar dilerim”

               Rahim Azeroğlu kimdir?” 1956 yılında Iğdır’ın Taşburun Beldesinde doğdum. İlk öğrenimimi Taşburun İlkokulunda, orta ve lise öğrenimimi Aralık Lisesinde, YüksekÖğrenimimi ise Eskişehir Anadolu Üniversitesinde tamamladım. 12-13 yıl kadar Ankara’da GaziÜniversitesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığında, Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünde devlet memurluğu hizmetinde bulundum. Sonraları devlet memurluğundan kendi isteğimle ayrılarak serbest çalışmaya başladım. Hâlihazırda merkezi Ankara’da olan gıda, inşaat ve turizm üzerine kurulu kendime ait aile şirketim bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıyım. 1999 ve 2002 yıllarında ülkemizde yapılan genel seçimlere, Iğdır ili seçim çevresinden Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Millet Vekili Adayı olarak katıldım. Haber: Ali ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

  1. ALTAY BULUT 2015-02-18 08:05:18

    Bu seçimde eski Kaymakam, sayın İbrahim Durak beyfendiyi destekleyeceğiz.Bürokraside tecrübe şarttır diyoruz...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.