Adayı halk belirleyecek

Tarih : 2015-03-12 / Kategori : Siyaset

Adayı halk belirleyecek

            MHP İl Başkanı Av. Özcan Günsoy, İlçe Başkanı Yaşar Çeçen ve  yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet  Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İl Genel Meclis Üyesi Cabbar Şıktaş'ı makamında ziyaret ettiler.

 

               Gazetemize iadeyi ziyarette bulunan MHP teşkilatı ile bir süre sohbet eden Şıktaş,  MHP teşkilatına yeni görevlerinde başarı diledi.

                7 Haziran Milletvekili seçimlerinin çoğunlukla konuşulduğu görüşmede, İl Başkanı Av. Özcan Günsoy şöyle dedi. "Seçimlere az bir süre kaldı. Partimizin belirlemiş olduğu takvimler dahilinde süreç işleyecek ve aday belirleme süreci 7 Nisanda tamamlanmış olacaktır.  Bu süre zarfında aday adaylarımızın teşkilatımızla değil, halkımızla, seçmenimizle ilgilenmeleri esas alınacaktır. Çünkü bizler yapacağımız çalışmaları, belirteceğimiz ismi halkımızın talebi doğrultusunda Genel Merkezimize ileteceğiz. Bu arada Genel Merkezimiz de çeşitli metotlarla araştırma yapacaktır. İnşallah Allah'ın izniyle halkımızın benimsediği bir adayla başarılı olacağız" dedi.

                Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve MHP Iğdır İl Genel Meclis üyesi Cabbar Şıktaş'da: "Öncelikle bu nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisinin İl ve İlçe teşkilatlarının heyecanlı ve başarılı bir çalışma ortaya koyacaklarından hiç şüphem yoktur. Önümüz seçim ve bu seçimin analizleri, muhtemel sonuçları ortadadır.  Doğru aday olduğu takdirde halkta karşılığı olacaktır." dedi. 

Facebook Beğenenler

  1. umit yildirim 2015-03-12 07:56:58

    Adayı halk seçmesin bence. Halkı ikna edip oyunu alan belediye meclis üyesi daha 1 yıl dolmadan akepeye geçip milletvekili adayı oluyor. Endiseleniyoruz artık ya vekil seçilecek kişi de geçerse? ??

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası