Sefer Karakoyunlu "Ülkem İçin, Iğdır'ın Geleceği İçin, Birlik Ve Dayanışma İçin Varım’’ Dedi

Tarih : 2015-03-14 / Kategori : Siyaset

Sefer Karakoyunlu

               Yoğun Konvoy eşliğinde karşılanarak  Iğdır’a gelen MHP Iğdır Milletvekili Aday Adayı Sefer Karakoyunlu Anatolia düğün salonunda öğle yemeğinde vatandaşla bir araya gelerek projeleri hakkında bilgi verdi.

 

            Yemekli Basın açıklamasına MHP Iğdır İl Başkanı Özcan GÜNSOY, MHP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Çeçen, Karakoyunlu İlçe Başkanı Hakan Şıktaş, ‘Ülkü Ocakları Iğdır İl Başkanı Arif Gürel ve  vatandaşlar katıldı.

            MHP Iğdır Milletvekili Aday Adayı Sefer Karakoyunlu Basın açıklamasında şunları kaydetti; “Neden Siyasete Girdim; Günümüz şartlarında Ülkemin ve Türk halkının geleceği ve bekası için siyasete girmeye karar verdim. 

           Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edeceğim, Ülkemin ve Iğdır halkının kalkınması için var gücümle çalışacağım. Bulunduğum makamda yapacağım görevi “Halka ve Hakka hizmet” olarak düşünüyorum.

            Iğdır’da önce hoşgörü, kardeşlik ve dayanışmayı sağlayarak, işsizlik, alt yapı, su, doğalgaz ve sınır ticareti gibi problemlerin çözümü için, halkla el ele verip var gücümle çalışacağım. 

            Belki Iğdır’a denizi getiremem ama Iğdır’ı Turizm cenneti yaparak birçok projenin hayata geçmesi için herkesle el ele verip tüm hayallerimizi gerçekleştirebiliriz.

             Biz artık Ağrı dağına bakmayacağız. Ağrı dağı bize bakacak. Aras’dan su akıp giderken Iğdır ovası burada yanmayacak. Iğdır’ın meyvesini, sebzesini 12 ay tüketiciye ulaştıracak tesisler kuracağız.

            Daha birçok projelerimiz olacak bunu ben tek başıma yapmayacağım hep beraber dayanışma, destek ve istişare ile yapacağız. Bu düşündüklerimiz yapabileceğimiz projelerden sadece bir kaçıdır.” dedi.

           Karakoyunlu, Aynı zamanda 2007 de iptal olan Taşımacılık belgelerinin iadesini ve vergi borçlarının silinmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

            “IĞDIR’LA İLGİLİ YAPILABİLECEK PROJELER 

1. Ağrı dağı yaz ve kış turizmi projesi

2. Bulakbaşı kuş cenneti – Suni plaj projesi tesisleri,

3. Türk Dünyasını temsil edecek nitelikte eğlence ve alış veriş merkezleri,

4. Iğdır’a komşu ülkelerin iştiraki ile Türk dünyası festivali, 

5. Mikro-Klima iklime sahip Iğdır’da havadaki nem’i ve çiğ’i suya çevirme projesi, (amacım toplumumu su probleminden kurtarmaktır)

6. Iğdır’ın doğasını koruyarak geçmiş kimliğine kazandırmak için fayton merkezlerinin kurulması ve bisiklet yollarının açılması,

7. Iğdır doğa sporları projesi,

8. Tuzluca kaya tuzu mağaralarını kapsayacak donanımlı bir astım bronşit Hastanesinin yapımı.

9. Fenni tarımcılık, modern seracılık ve hayvancılık teşvik projeleri.

10. Iğdır’ın tüm köylerine yaz, kış alınabilecek misafir evleri ve ortaklaşa kullanılabilecek aş evleri projesi.

EN ÖNEMLİSİ;

Ülkemizin ve Iğdır’ın geleceği için yeni nesil gençlerin projelerine önem verilecek ve bu 

projelerin hayata geçirilmesi için çaba sarf edilecektir. Başarmak için ÇALIŞACAĞIZ ÇALIŞACAĞIZ ÇALIŞACAĞIZ..” diye konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. Bedir Taşan 2015-03-15 13:06:35

    Sefer Karakoyunlu dediğini yapacak kapasitede birisidir...Yanında ve yakınında olan biri olarak kefilim ve şahitim Başarılar diliyorum..İstanbul Türkiye Azerbaycan derneği yönetim kurulu üyesi...<br />i

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası