Milletvekili Aday Adayı Yıldırım” Iğdır’ın Geleceği için Mücadele Etmeliyiz.”dedi

Tarih : 2015-03-16 / Kategori : Siyaset

Milletvekili Aday Adayı Yıldırım” Iğdır’ın Geleceği için Mücadele Etmeliyiz.”dedi

          MHP Iğdır Milletvekili Aday Adayı Hanifi Yıldırım, Halkla  Bir Araya Geldi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili aday adayı Hanifi Yıldırım, MHP İl Başkanlığında yerel ve ulusal basın mensupları ve partililerle bir araya geldi.Yıldırım, Iğdır’ın geleceği için çocuklarımızın geleceği için birlik beraberlik şartır.”dedi.

Kalabalık partili grupla il binasından ayrılan Iğdır Milletvekili aday adayı Hanifi Yıldırım, Bahu Düğün salonuna  doğru yürüdü. Partililer ve Halkla bir araya gelen Yıldırım, Burada yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti; Değerli hemşerilerim, Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır milletvekili aday adaylığı için müracaat etmiş bulunuyorum. 

Çıktığımız bu kutsal ve meşakkatli yolda Yüce Rabbim bizleri yalnız bırakmasın, her daim yar ve yardımcımız olsun. Değerli hemşerilerim, Değerli Basın Mensupları, Bu yıl yapılacak olan genel seçimler ülkemiz için önemli olduğu kadar Iğdır’ımız için de hayati öneme haiz bir seçim olacak. Nitekim 13 Yıldır ülkemizi tek başına yöneten Adalet ve Kalkınma Partisi’nin -ki ben buna ALDATMA VE KANDIRMA PARTİSİ DİYORUM- ülkemizi getirdiği  noktayı sizlerin dikkatine sunmak istiyorum. Şöyleki: - Güvenlik boyutunda ülkemizi bölünme aşamasına getirmiş, Iğdır’ımızın da içinde bulunduğu doğu ve güneydoğu illerimizde devlet otoritesini tamamen yok etmiş, bölücü terör örgütünü sözde asayiş, karakol, adliye, maliye birimleri kurarak halkın canını ve malını gasp eder hale getirmiş, ülkemizi uyuşturucu ve fuhuş batağına sürüklemiştir. 

  - İktidara sahip siyasi parti başkanı, Ülkemizin bölünmesi anlamına gelen “Büyük Ortadoğu Projesinin Eş Başkanı” olduğunu açık ve aleni olarak beyan etmiştir. Özetle 2000’li yıllarda sıfır terör sorununu alan hükümet, siyasi tavizleri ve terörist elebaşlarıyla pazarlıkları sonucu terör örgütüne siyasi kimlik kazandırmış, ülke meselelerini uluslararası boyuta taşımıştır. 

Aynı şekilde Irak’ta “Irak Şam İslam Devleti (IŞİD)” denen terör örgütüne verdiği tavizler ve destekten dolayı da başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere dünyanın birçok ülkesince ülkemizi “teröre destek veren ülkeler” kategorisine sokmuştur. Ekonomik olarak; göreve geldiklerinde bir Amerikan doları 1.52 lira iken bugün 2.65 lira, bir litre benzin fiyatı 1,80 lira iken bugün 5 lira, bir kilo etin fiyatı 8 lira iken bugün 30 lira olmuştur. Yine ülkenin toplam borcu 270 milyar lira iken bugün 800 milyar olmuştur. Her köşe başında bir dilenciye rastlamak mümkün iken ve halk bu kadar zordayken Zat-ı Şahanelerinin Muhteşem sarayına milyarlar harcanmıştır. 

           İktidarları döneminde Devlet ihaleleri kendi hısım ve akrabaları ile partiye üyelere maliyetinin çok üstünde ihale edilerek yeni yeni milyarderler yaratılmıştır. Bu ihaleleri kendi yandaşlarına vermek için Devlet İhale Yasası on yılda toplam 164 kez değiştirilmiştir. 

            Hükümetin yanlış tarım ve hayvancılık politikası köylüyü açlık sınırının altında bırakmıştır. 

Nahcivan Özerk Cumhuriyeti ve İran’la yürütülen yanlış politikalar, Iğdır esnafına siftah etmeden kepenk kapattırmaktadır.

- Dönemin başbakanı R.T.ERDOĞAN “13 Mart 2014” tarihindeki bir konuşmasında Fetullah GÜLEN cemaatine yönelik olarak “bunlar Şiadan da beterdir” açıklaması hükümetin bizlere bakışını net olarak göstermektedir. Aynı şekilde İstanbul’da iki camimizin kundaklanmasını da bunlardan ayrı düşünemeyiz. 

- Soğuk havalarda Iğdır’da meydana gelen hava kirliliği standartların on katı üzerine çıkmış, hava kirliliğine bağlı akciğer, astım ve üst solunun hastalıkları artmıştır. Doğalgaz boru hattı yanı başımızdadır. Bunlara ilaveten Ermenistan’daki Metzemor Nükleer Santrali’nin yaydığı radyason nedeniyle kanser vakalar her geçen gün  artmaktadır. Bu hastalıklara bağlı olarak genç yaşta ölümler Türkiye ortalamasının çok üzerine çıkmıştır. 

 Burada sloganımız “ben değil, biz” olacaktır. Yani sorunları ortak akılla çözeceğiz. 7 Nisanda yayınlanacak listede sıralama ne olursa olsun,  Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayının yanında olacağımı buradan siz değerli hemşerilerime taahhüt ediyorum.

Her daim Iğdır halkının hizmetinde olacağım. Bu maksatla Allah nasip ederde aday olup  seçilirsem, Milletvekilliğim süresince Iğdır da bir irtibat bürosu açacağım ve 24 saat sizlerin hizmetinde olacak. İsteği olan vatandaşlarımın Ankara’ya kadar gelerek büyük masraf ve eziyet 

çekmelerini önlemek için ben düzenli olarak Iğdır’a, yani sizlerin ayağına geleceğim. Bunda da sloganım “daima sizlerin hizmetindeyim” olacaktır. 

- Halkın ekonomik ve refah düzeyinin artırılmasına yönelik; Nahçivan Özerk Cumhuriyeti ile İran’la olan sınır ticaretinin artırılması, Dilucu ve Borualan Sınır Kapılarının yeniden canlandırılması yönünde caba sarfedeceğim. Ayrıca nakliye araçlarının İran’a girişlerinde İran Devleti’nce alınan toprak bastı parası ve akaryakıt sınırlamaları sorunlarını da unutmamak lazım. 

Doğalgazın biran evvel Iğdır’a getirilmesi için yoğun gayret içinde olacağım. 

-      Tabi ki en büyük gayretlerimden biri de Iğdır’da birlik ve beraberliğin artırılması yönünde olacaktır. Ötekileştirme değil birleştirmeden yana gayret göstereceğim.      

         Bu saydıklarım yapmayı düşündüğüm yüzlerce projeden sadece bir kaçıdır. Bir elin nesi iki elin sesi atasözünden hareketle ortak akıldan da daha fazla ve daha pratik çözümler üretebileceğime inanıyorum. Her zaman söylediğim gibi HEP BİRLİKTE IĞDIR İÇİN EL ELE.  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE,

 

Facebook Beğenenler

  1. Erol Yildiz 2015-03-16 15:45:48

    Degerli Dostum ve Emektar Vatan evladi Komutanim<br /><br />Milletvekili Adayliginiz ülkemiz ve Igdirimiz için hayirli olsun.<br />içerisinde Vatan sevgisi ile yogrularak büyüdügümüz Türk Milletinin ve Türkiyemizin teminati ve garantisi olan Milliyetci Haraket Partimiz Insallah<br />sizi Milletvekili adayimiz olarak gösterir ve sirf Vatan sever Milliyetci bir Komutan oldugunuz için size yapilan her türlü haksizliklari ve engelemeleri asarak Büyük Türk Milletine yeniden hezmet edtme Serefin nail olursunuz.<br />Allah Yar ve Yardimcin olsun<br /><br />Saygilarimla<br />E.Yildiz

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası