Ak Parti Milletvekili Adayları Turan ve Şeyran Kurbanlar Kesilerek Karşılandı

Tarih : 2015-04-13 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Milletvekili Adayları  Turan ve Şeyran Kurbanlar Kesilerek Karşılandı

              Yüzlerce araçtan oluşan konvoy eşliğinde  Iğdır’a gelen Ak Parti Iğdır Milletvekili Adayı Ferdi Turan ve Ak Parti Milletvekili Adayı Cengiz Şeyran   Tuzluca ilçesi ve Iğdır merkezde kurban kesilerek karşılandı.

 

             Parti binasında Milletvekili Adayı Turan ve Şeyran birlik mesajı verdiler. Konvoy eşliğinde  şehir turu atan partililer  Ak Parti il binasında partililer ve vatandaşlarla bir araya geldiler.          ‘Adaylar  Parti binasında Basın açıklaması yaptı.’

           Ak Parti Iğdır Milletvekili Adayı Ferdi Turan parti binasında yaptığı konuşmada, “Iğdır’da büyük hizmetlere imza atmak için sizlerin huzurundayız.  Değerli gönüldaşlarım, kardeşlerim bizlerin her yerde Ak Parti olarak her yerde izimiz ve  imzamız vardır. Her alanda hizmetlerimiz var. Ülkeyi şaha kaldırdık. Iğdır için yapılan hizmetler saymakla bitmez. Halka hizmetlerimizi anlatacağız ve sandıklara sahip çıkacağız.  Gün çalışma günüdür ve bizlerde çok çalışacağız. 7 Hazirandan sonra Yatırım ve hizmetlerimize şahit olacaksınız. Halkımızın teveccühü ile bu seçimde Iğdır’lı Ak Partinin zaferine tanıklık edecektir. Ak Partiyi Iğdır’da iktidarla tanıştıracağız. Iğdır’ı iktidarla tanıştıracağız. Bizim sevdamız hizmet sevdamızdır. Bizim aşkımız barış ve kardeşliktir. Bizde ayrı gayrı yoktur. Biz değil hepimiz olmak için hizmete talibiz. Iğdır için hepimiz seferber olacağız.  Birlik ve beraberlik için çalışan ve ülkesini seven saygı değer kardeşlerim. Biz ayrıştırmaya değil birleştirmeye geliyoruz.” dedi.

       Turan, “Bizleri bu gün yalnız bırakmayan herkese canı gönülden bir kez daha teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

                 Daha sonra konuşan Iğdır  Ak Parti Milletvekili Adayı Cengiz Şeyran, “Hepinizi sevgi saygıyla muhabbetle  selamlıyorum. Allah hepinizden razı olsun buraya kadar geldiniz. Adaylık sürecinde de bana büyük destek verdiniz. Ben sizden ayrı 35 yıllık bir hemşerinizim ama bana Iğdır’ı soruyorlardı bende Iğdır’ı Iğdır’lıyı Ağrı Dağı kadar başı dik, onurlu, Iğdır ovası kadar gönlü geniş ve mütevazi,  Aras nehri kadar coşkulu heyecanlı, Güneşin ilk doğduğu yer kadar cömert olduğunu, 35 yıllık devlet bürokrasi hayatımda sizlerle iftar ettim. Şimdi  çıktığımız bu yolda bir hizmet yarışıdır.  Diğer partiler içinde geçerli bu bir hizmet yarışıdır. Amaç burada Iğdır’lıya hizmet etmek. Hizmet ederkende maksimum düzeyde  hizmet etmektir. Ferdi Kardeşim şahit  Iğdır’lı meclisin kapısında bekliyor. Arıyorlar Cengiz bey bizi  içeri alırmısın diye. Iğdır’ı   hak ettiği yere elbirliği ile çıkaralım.” dedi.

          Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, “Her iki adayımızda bir birinden deyerli, çıktıkları bu kutsal yolda 7 Haziran’da seçimi kazanarak Iğdır’ı  hak ettiği yere getireceklerine inanıyorum. 7 Haziran günü Iğdır için hizmet yılı olacaktır.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.