Mhp Milletvekili Adayları 2500 Araçlık Konvoyla Karşılandı

Tarih : 2015-04-20 / Kategori : Siyaset

Mhp Milletvekili Adayları 2500 Araçlık Konvoyla Karşılandı

               MHP ADAYI İSA YAŞAR TEZEL,”ERMENİ DİASPORASI IĞDIR SEÇİMLERİNE EL ATTI”DEDİ

 

              7 Haziran’da yapılacak Milletvekili Seçimleri için MHP’den Aday Olan İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu bugün Iğdır Havalimanında kalabalık bir Halk tarafından karşılandı. MHP Adayları yaklaşık 2 bin beşyüz  araçlık konvoyla 2 Saat içerisinde Kent Merkezine ulaşabildi. Zübeyde Hanım Bulvarında Bulunan MHP İl Başkanlığı Binasının balkonundan Meydanda toplanan Kalabalığa hitap eden Adaylar birlik mesajı verdi. MHP Adaylarını karşılamaya Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’da katıldı.

                   MHP Iğdır 1.sıra milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel, Iğdır’a gelerek partililere seslendi. Iğdır'a 10 kilometre uzaklıkta bulunan merkeze bağlı Küllük köyü girişinde İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunluyu bekleyen partililer araçlarıyla uzun kuyruk oluşturdu. Yaklaşık iki bin aracın katıldığı konvoy 10 kilometre yolu 2 saatte kat etti.Yolda üç yerde kurbanlar kesildi.

              İsa Yaşar Tezel, parti binasında yaptığı konuşmada Iğdır’ımız ve Türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor. ABD, Fransa İsrail’in oyunlarını anladıkta Ermenistan Diasporasının Iğdır’!da ki oyununu analmış değiliz. Ermenistan Diasporası Iğdır’da ki milletvekilliği seçimlerine müdahale etmeye başlamıştır. Bugün AKP,CHP ve HDP  partilerinde Ermeni adaylar vardır. Bütün siyasi  partiler can Azerbaycan diyor kardeşiz diyor hanı nerede can Azerbaycan diyen partiler neden Ermeni kökenlileri aday yapıyor. Türk düşmanlığı yapan Ermeni Diasporasının adamlarını ne diye aday yapıyorsunuz. Hani, Azerbaycan’la kardeştik Hanı iki devlet bir millettik. Hocalı’da katliam yapan Ermenilere hizmet edenleri partilerinizden aday yapıyorsunuz.Iğdırlı Ermeni Diasporasının oyununu bozacaktır. “dedi.

               Tezel,”13 yıldır ülkeyi yönetenler çözüm süreci diye tutturmuşlar neyin çözümüdür anlamış değiliz. Bin yıldır kardeşiz dinimiz bir kitabımız bir Allah’ımız bir bayrağımızı birdir bizi ayrıştıramazsınız. Ak parti insanları ayrıştırmak için mezhepcilkte yapıyor. Kardeşi kardeşe düşman ediyor.Bütün siyasi partilere PKK uzantılarına söylüyorum Iğdır’ın üzerinden elinizi çekin .Iğdırlı burada mutlu bir şekilde kardeşçe yaşayalım bizi ayrıştırmaya sizin gücünüz yetmeyecektir .7 Haziran’da  bizi bölmeye çalışanlara ayrıştırmak isteyenlere Ermeni Diasporasına  Iğdırlılar olarak gereken cevabı verelim” şeklinde konuştu.

                Sefer Karakoyunlu da yaptığı konuşmada Iğdırlıların birlik beraberlik içinde Vatanı bölmeye çalışanlara 7. Haziran akşamı gereken cevabı vererek Iğdır’da tarih yazacağını söyledi.

Günün birlik ve beraberlik günü olduğunu vurgulayan Sefer Karakoyunlu şunları söyledi:”Artık Iğdırlı bir gerçeği görmüştür. MHP dışında bütün partiler Iğdırlıyı dışlamıştır. Bugün ülkemiz karanlık bir yola girmiş 13 yıllık AKP iktidarı Iğdır’a hiçbir şey vermemiş daha da Iğdır’da kardeşçe yaşayan insanları ayrıştırmanın yoluna gitmiştir. Bütün devlet daire ve kurumlarına kendi yandaşlarını doldurmuş  kendinden olmayanları dışlamıştır. Bunun için Iğdırlılar bu seçimde kendisini yok sayan kabul etmeyen dışlayan ayrıştıran Ak parti iktidarına gereken dersi vererek oylarını MHP de birleştirmelidir.Ev ev köy köy gezerek  MHP’ye herkesi oy istemeye çağırıyorum. Gün birlik günüdür.Türkiye büyük millet meclisinde  bu dönemde Azerbaycan Türk’ü milletvekili olmalıdır.Hangi partiden olursanız olun  “Ne Mutlu Türküm diyen” diyen herkesi en güçlü parti olan MHP’ye oy vermeye çağırıyorum”

                MHP adayları ile birlikte MHP aday adayı olan Hanefi Yıldırım, Enver Türkoğlu, Volkan Parlak ,Tuncay Güneş, Ataman Toksöz de katılarak destek sözü verdiler.

               Daha sonra Milletvekili Adayları Konvoy halinde Karakoyunlu ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşla görüştüler. İlçeye giriş yapan Milletvekili adayları için kurbanlar kesildi.

 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası