Ak Parti adayları Ferdi Turan ve Cengiz Şeyran seçim çalışmalarını tam hız sürdürüyorlar

Tarih : 2015-04-24 / Kategori : Siyaset

Ak Parti adayları Ferdi Turan ve Cengiz Şeyran seçim çalışmalarını tam hız sürdürüyorlar

             7 Haziran Milletvekili seçimlerine Ak Partiden aday gösterilen Ferdi Turan ile Cengiz Şeyran ilçe, belde ve şehir merkezinde yoğun bir tempo ile çalışmalarını yürütüyorlar.

 

                Ak Parti Milletvekili adayı Ferdi Turan yaptığı açıklamada: "Ak Parti olarak Iğdır'a çok büyük  hizmetlerimiz oldu. Hava alanı, hastane, duble yollar, devasa okullar ve daha saymakla bitiremeyeceğimiz yatırımlar şehrimize yapılmıştır. Bu yatırımlar Hükümetimizin vekilimiz olmamasına rağmen yaptığı yatırımlardır.  Vekilimiz olsa bu yatırımlar kat kat artacak, esnafımızın, halkımızın sorunları giderilecektir. Ben, Cengiz beyle birlikte TBMM'sinde sizleri en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Halkımız arasında ayrımcılık yapmayacak bir alt yapıya, hoşgörüye sahibiz. Iğdır'ımız  bundan sonra kamplaşmaya değil, birleşme yolunda ilerlemeye odaklanmalıdır. 13 Yılda Iğdır'ımıza yapılan yatırımların, 7 Haziran'dan sonra çığ gibi artacağından hiç şüpheniz olsan. Gerek kırsalda, dağ kesimlerinde ve gerekse şehir merkezinde sorunlu bölge kalmayacaktır. Allah nasip ederde, sizlerin oyları ile Meclise gidersek, halkımızın emrinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Seçim çalışmalarımızda ilgi ve alakasını esirgemeyen değerli hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum " dedi.

                Ak Parti ikinci sıra adayı Cengiz Şeyran'da yaptığı açıklamada: "Yıllarca ordu mensubu olarak görev yaptım. Albay emeklisi olduktan sonra TBMM'sinde danışman olarak  görev yaptım. Iğdır'dan, Iğdır'lımdan, canım hemşerilerimden hiç uzak durmadım, ayrı yaşamadım. İnşallah Allah nasip ederde bizleri meclise gönderirseniz, yine sizlerin hizmetinde olacağız. Sevgili hemşerilerimin bu coşkulu ilgisini gördükten sonra, sorumluluğumun bir kat daha fazla arttığını hissediyorum." dedi.

                Aralık,Tuzluca, Karakoyunlu ilçesi ve  Melekli kasabasında  ve Iğdır şehir merkezinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti  adayları Turan ve Şeyran: "Kimsenin tahmin edemeyeceği oy aranı ile kazanacağız" dediler. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.