MHP Çalışıyor

Tarih : 2015-05-09 / Kategori : Siyaset

MHP Çalışıyor

              7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, adaylar çalışmalarını bir hayli hızlandırdılar.Günün tamamını seçim çalışması yaparak geçiren MHP Milletvekili Adayları İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu “sıkılmadık el, gönlü alınmadık insan bırakmayacağız” dediler.

 

                Önceki gün Emek Mahallesinde salon,  Sanayi Sitesi esnafı, Alikamerli Mahallesi, Hakveyis mahallelerinde açık hava toplantıları tertip eden ve vatandaşların tek tek elini sıkarak  hayır duasını alan MHP adayları yoğun ilgiyle karşılandılar.

                Açık hava toplantılarında konuşan MHP Milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel; "Sevgili hemşerilerim, büyüklerin, analarım, bacılarım, kardeşlerim 7 haziran seçimlerine az bir zaman kaldı. Ben de sizlerin bir evladıyım. Türkiye Büyük Millet Meclisinde  hiçbir temsilcimiz kalmamıştır. Bu gün AKP tutturmuş bir açılım süreci, barış süreci ve yıllardır da içini dolduramamaktadır. Biz küs değiliz ki barışalım. Biz Kürt kardeşlerimizle bin yıllardır kardeşçe yaşıyoruz, bin yıl daha kardeşçe yaşayacağız. Bu birliğimizi, hoşgörümüzü, hiç kimse bozamayacaktır.  AKP Iğdır'da her zaman ayrıştırıcı yaklaşmıştır. Mezhepçi yaklaşmıştır. Bu milleti ayrıştıracağınıza, ötekileştireceğinize, yatırım yaparak istihdam etseydiniz ya... Gümrük kapısı olan komşularımız milyoner oldular, Nahcivan kapısından nerdeyse ticaret yapılamamaktadır. Tek hedefleri bölmek, parçalamak, ötekileştirmektir. Biliyorsunuz CHP'den seçilen Ali Özgündüz İstanbul Milletvekiliydi, bilinçli olarak Ermeni Diasporasının baskısıyla aday gösterilmemiştir. Yerine de Diaspora başkanının kızı aday gösterilmiştir. CHP Iğdır'da da Ermeni hayali peşindedir. Asıl hedef Azerbaycan'ı, Karabağı köşeye sıkıştırıp Ermenistan kapısını açmaktır. Adil Aşırım'a kime hizmet için Iğdır'a  gelmiştir sormak gerek... Bu halk Rahmetli ağabeyisi  benimde dostum olan Merhum Ali Asker Aşırım'ı belediye başkanı seçmiş, seni de Milletvekili yapmıştır. Bu halka borcun var Adil bey, ne istiyorsun bu halktan, bu intikam alırcasına sergilediğin tutum neyin nesidir?  Sevgili hemşerilerim Mecliste Sefer Karakoyunlu kardeşimle sizleri en iyi şekilde temsil edeceğimden hiç şüpheniz olmasın. Muharrem ayında AŞURA gününde Ali Özgündüz gibi yakama siyah kurdele takarak kürsüye çıkacak ve Hazreti Hüseyin matemini anlatacağım. Ben bu yaşıma kadar kimsenin kalbini kırmadım. Seçim çalışmalarımız süresince yetişebildiğim kadar herkese yetişecek, elini sıkacak ve seçim sonrası da sizlerle acı ve tatlı günlerinizde bir arada olacağım. Eğer bana vermiş olacağınız 4 yıllık yetkiyi sizleri temsil yeteneğinden aciz olarak geçireceksem, o alacağım dokunulmazlık, o alacağım maaş bana haram olsun.  MHP İktidara yürüyen bir partidir. İnşallah Allah'ın izniyle Iğdır yatırıma da kavuşacak, insanlarımız iş imkanına da kavuşacaktır. Bizim felsefemiz ayrılık, ötekileştirme üzere inşa edilmemiştir. Biz Iğdır'ı bir bütün olarak kucaklayacak, derdiyle hemhal olacak, sevinciyle mutluluk bulacağız. İhmal etmeyelim sandığa gidelim. Çevremizdekileri duyarlı kılalım ve sandığa gönderelim. Desteklerinizi bekliyorum. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

                Halkın yoğun ilgisi ile karşılanan MHP Iğdır Milletvekili adayları İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu’nun, sabahın ilk ışıklarıyla, gece geç saatlere kadar seçim çalışmalarını sürdürmekte oldukları görüldü. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.