Şerafettin Yiğit Gençlik Merkezi Müdürü olarak atandı

Tarih : 2015-01-09 / Kategori : Spor

Şerafettin Yiğit Gençlik Merkezi Müdürü olarak atandı

              Iğdır Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezi Müdürlüğüne,  Ağrı Taşlıçay İlçesi Spor Müdürü olarak görev yapan Şerafettin Yiğit atandı.

 

                Çalışma arkadaşları ve Bilişim Uzmanı Özlem Dede ile birlikte Gazetemiz  Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş'ı  ziyaret eden Yiğit: "Gençlik Merkezi, spor aktivitesinin dışında, gençlere kurslar vererek beceri ve el sanatlarının geliştirilmesi, Çanakkale, Sarıkamış ve benzeri tarihi, doğa gezileri düzenleyerek genç neslin ufkunu açmak, el sanatları kursları açarak genç nesli kalifiye yetiştirmek ve kötü alışkanlıklardan alı koymak  gibi çok kapsamlı çalışma alanlarına sahibiz." dedi.

                Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş'da: "Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan alı konulması, sizlerin yapacakları özverili çalışmalarla mümkün olacaktır. Ben de bir zamanlar spor etkinliğinin içerisindeydim.  Çok kısıtlı imkanlar ile spor yapardık. Şimdi Spor ve Kültürel etkinliklerde gözle görülür bir gelişme ve yatırım yapılmış durumdadır. Bunu iyi değerlendirmek gerekiyor. Nazik ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası