Iğdır Altın Yumruk Spor Kulübü’nün Açılışı Yapıldı

Tarih : 2015-01-25 / Kategori : Spor

Iğdır Altın Yumruk Spor Kulübü’nün Açılışı Yapıldı

            Vali Konağı yolu üzerinde açılışı yapılan  Altın Yumruk Spor Klübü  görkemli bir açılış yaptı.

 

           Açılışa Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Iğdır gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Kasım Aydoğdu,  İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit, Şöförler  Cemiyeti Başkanı Selahattin Artantaş,  Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz,  Iğdır Havaalanı Müdürü Fikret Bağcı, İl Genel Meclis Üyesi Cabbar Şıktaş, Abbas Akdan,  Spor Şube müdürü Ahmet Karaca, Ehlibeyt Alimleri Derneği dini alimi Veli Beder, spor kulüp başkanları ve  vatandaşlar katıldı.

                 Iğdır gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Kasım Aydoğdu, “Gençlerimiz her geçen gün spora özen göstermeye devam ediyor. Bizlerin amacı gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmektir. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz.  Bu gün açılışını yaptığımız Iğdır Altın Yumruk Spor Kulübü’nün Iğdır’a hayırlara vesile olmasını diliyorum. Taner Demirci ve Cihan Kurtkan gibi başarılı antrenör ve sporcular çıkmasını temenni ediyorum" dedi.

          Antrenör  Taner Demirci ve Cihan Kurtkan, “Bugün açılışımıza katılarak bizleri mutlu eden tüm katılımcılara, değerli büyüklerimize, Kurum Müdürlerimize, İş adamlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.  Iğdır Altın yumruk spor klübü olarak Iğdır’a en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

      Açılış salonun gezilmesi Eski Boksör Cabbar Şıktaş ve Futbol Kulüp Başkanı Uğur Artantaş’ın boks maçıyla devam eden açılış kokteylle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.