Başkan Cantürk Alagöz’ yeni transferler sonrası Kızılcahamam’da kampa giren takımı Iğdırspor’a Sürpriz Ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette futbolcuların hepsiyle teker teker yakından ilgilenen Başkan Cantürk Alagöz, yeni sezonun kazasız, belasız hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Teknik Direktör Bayram Toysal ile toplantı gerçekleştiren Başkan Cantürk Alagöz, daha sonra Sportif Direktör Ergün Keleş ile beraber saha kenarında idmanı izledi.
Iğdırspor, bonservisi Hatayspor’da olan ve geçen sezon İskenderunspor’da oynayan 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Osman Şahin’i, yine 2. lig ekiplerinden Tarsus İdman Yurduspor’dan 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Hakan Demir’i, Alagöz Holding Iğdırspor, Fenerbahçe altyapısından yetişen 20 yaşındaki defans oyuncusu Emir Miray Köksal’ı, Alagöz Holding Iğdırspor, Bayrampaşaspor’dan 23 yaşındaki futbolcu Mustafa Yılmaz’ı, Iğdırspor, ayrıca geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan kaleci Deniz Kök ile yeniden sözleşme imzaladı.
Futbolcularla imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Alagöz, “Şampiyonluk hedefimizle çıktığımız yolda dört tane oldukça kaliteli futbolcularla anlaşma imzaladık. Kendilerine başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum. Bu yıl mutlaka şampiyon olacağız. Hedefimiz 2. lige çıkmaktır” dedi. Haber: Ali Şıktaş