Türkiye Azerbaycan Derneğinden Azerbaycan Konsolosuna Ziyaret

Tarih : 2012-09-25 / Kategori : Siyaset

Türkiye Azerbaycan Derneğinden Azerbaycan Konsolosuna Ziyaret

Türkiye Azerbaycan Derneği  Iğdır şubesi, Azerbaycan Kars Başkonsolosluğuna bağlı olarak çalışan Iğdır konsolosluğuna atanan Asiman Aliyev’ e hayırlı olsun ziyareti yaptı.

Türkiye Azerbaycan Derneği  Genel Başkanı Enver Türkoğlu, Iğdır şube başkanı Serdar Ünsal, yönetim Kurulu üyeleri Erhan Yaycılı,  Volkan Bayat, Mustafa Gülbetekin konsolosu ziyaret ederek  dernek hakkında bilgi verip hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Türkiye Azerbaycan Derneği  Genel Başkanı Enver Türkoğlu, ”Iğdır’ımızda konsolosluğun olması vatandaşlarımız için büyük kolaylıktır. Dernek olarak 50 ilde şube açmayı planlıyoruz. Onursal genel başkanımız Milletvekili Sinan Oğan’ın selamlarını getirdim.Yeni göreviniz hayırlı olsun“ dedi.
Iğdır şube başkanı Serdar Ünsal’da “biz bu derneği kurarken hiçbir menfaat ve karşılık beklemeden kurduk, derneğimiz ilkesi “Türkiye ve Azerbaycan’ı karşılıksız sevmektir.” Bu felsefe ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hiç bir menfaat beklemeden Türkiye ve Azerbaycan’ı karşılıksız sevenler derneğimizin üyesidir. Sivil toplum örgütü olarak her alanda Türkiye ve Azerbaycan’ın sesi olmaya iki ülkenin menfaatleri için mücadele etmeye çalışıyoruz. Özellikle her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türkiye ve Azerbaycan’ı zorda bırakmayı amaçlayan Ermeni diasporasına karşı mücadele ediyor onların gerçek yüzlerini kamuoyu oluşturarak dünyaya basın yayın aracı ile duyurmaya çalışıyoruz. Çeşitli toplantılarla Ermenilerin gerçek yüzlerini anlatıyoruz. Iğdır’ımıza hoş geldiniz.” dedi.
Azerbaycan Kars Başkonsolosluğuna bağlı olarak çalışan Iğdır konsolosluğuna atanan Asiman Aliyev’de, “ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Iğdır’da en iyi şekilde görev yapmaya Iğdır halkına hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizler umumi liderimiz Haydar Aliyev’in dediği gibi “iki devlet bir milletiz. Dernek çalışmalarınızı basından okuyoruz. Açıklamalarınız ve çalışmalarınız iki kardeş ülke halkını daha çok birbirine bağlayacaktır. Sizler Ulu önder Atatürk’ün dediği gibi “Azerbaycan’ın sevincini sevinciniz, acısını acı, üzüntüsünü üzüntü olarak” görebilen, hissedebilen bir derneksiniz, bütün üyelerinizi kutluyor başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası