MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Aliağa'yı Ziyaret Etti

Tarih : 2012-09-25 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Aliağa'yı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Aliağa ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Milletvekili Oğan'ı; Aliağa İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir, Teşkilat Başkanı Serkan Acar, Kadın Kolları Başkanı Nurten Yaşar ve partililer karşıladı. MHP Aliağa İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'a teşekkür eden MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir, Oğan'a Aliağa İlçe Teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İlçe Teşkilatı olarak yerel seçimlere hazırlandıklarını anlatan Başkan Aydemir, "Önümüzde muhtemel bir erken yerel seçim gündemde. Bizlerde seçimlere olan hazırlıklarımızı partililerimizle beraber, birlik ve beraberlik içerisinde sürdürüyoruz. Partimize yeni katılımlar var bu sayıyı arttırmayı hedefliyoruz. Yaptığımız çalışmaların meyvelerini yavaş yavaş almaya başladık. Partimize karşı olumlu yönde bir yöneliş gözlemliyoruz. Tüm amacımız yerel seçimleri kazanmak ve Aliağa'yı MHP'nin hizmetleri ile buluşturmak istiyoruz" dedi.
SOSYAL MEDYA ÖNEMLİ
MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, ziyaretin amacının nezaket ve tanışma ziyareti olduğunu belirtti. Yerelde ve genelde seçimlerde başarıya ulaşmak adına vatandaşa ulaşan her yolun kullanılması gerektiğini ifade eden Oğan, "Her alanda örgütlenmemizi yapılandırmamız gerek. Eskisi gibi sadece kahve, ev ziyaretleri yaparak, tek tek dolaşarak insanlarla konuşmak yeterli olmuyor. Günümüzün internet çağı olması bakımından sosyal medyada da etkin olmamız gerek. seçimlerin kazanılmasında çok büyük etken olmasa bile kişilere ulaşmak adına sosyal medyada önemli. Her alanda çalışmalarımızı dikkatli bir şekilde yapıp MHP'nin yerelde de, genel de de iktidara taşımamız gerek" diye konuştu.
HEDEFİMİZ İKTİDAR OLMAK
Yerel seçimlerin önemine vurgulayan MHP Aliağa İlçe Teşkilat Başkanı Serkan Acar ise, "İlçe kongremizden sonra sil baştan genel merkezimizin direktifleri doğrultusunda hedeflerimizi belirledik. Önümüze Aliağa'da iktidar olmak gibi bir hedef koyduk. Sosyal medyada da 'Aliağa Belediyesi'ni Kazanacağız' başlığında fikirlerimizi, düşüncelerimizi herkesimle paylaşıyoruz. Partililerimizle beraber yapmak istediklerimizi, hedeflerimizi anlatmak amacıyla da gerek köylerde, gerekse başka platformlarda vatandaşlarla bir araya geliyoruz. İddialıyız yerel seçimleri kazanmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. mert 2012-09-27 15:06:31

    sayın vekilimiz birazda ıgdırımızda sizleri görelim bir gittiniz pir gittiniz.ıgdırımızın birlik beraberlige cok ihtiyacı var vekilimiz olarak sizleri burda halkın içinde görmek istiyoruz

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası